Over
Sylvia

Ik ben Sylvia Feytons, de drijvende kracht achter Imagik. Mijn motto? "Ik heb het nog niet geprobeerd, dus ik denk wel dat ik het kan!"

Ik heb een hart voor vernieuwers, ontdekkers, doorzetters en high performers die hun volle potentieel willen realiseren en kwaliteit willen op alle domeinen van hun leven.

Video afspelen
Mijn diepste drijfveer

Ik droom van een wereld waar elk individu straalt in zijn eigen unieke licht, waar ieders talenten en passies niet slechts dromen zijn, maar de werkelijkheid die ze elke dag beleven. Een wereld waarin we niet alleen overleven, maar oprecht tot leven komen.

Met de juiste tools en inzichten kan elk persoon levensbepalende keuzes maken, en ik ben vastberaden om daar een katalysator in te zijn.

Mijn streven? Op het eindpunt van mijn reis wil ik terugkijken en weten dat ik minstens 10.000 zielen heb gewekt, hen heb laten herontdekken wat het betekent om écht te leven. Ik wil dat ze niet alleen dromen, maar ook doen, geïnspireerd om elke dag hun hoogste potentieel te bereiken.

Mijn reis

Mijn reis als ondernemer begon enkele jaren geleden toen ik mijn eigen bedrijf opzette en al snel werd erkend als de meest beloftevolle onderneemster van Limburg. 

Later werd ik directeur bij Bizidee, een initiatief van de Vlaamse Overheid, waar ik startende ondernemers hiep bij het maken van hun businessplan. Erna startte ik de Failing Forward campagne om falend ondernemerschap bespreekbaar te maken.

Consultancy

Sinds 2017 heb ik een nieuwe wending aan mijn carrière gegeven. Met een passie voor menselijke ontwikkeling en organisatorische groei, heb ik mijn focus verlegd naar coaching en consultancy. 

Hierin heb ik mij niet beperkt tot één specifiek domein. Integendeel, ik heb mijn expertise en kennis ingezet om me te specialiseren in diverse belangrijke gebieden. Innovatie, strategie, HR, marketing en leiderschap zijn enkele van de pijlers waarop mijn dienstverlening rust. 

In elk van deze gebieden streef ik ernaar om individuen en organisaties te helpen hun volledige potentieel te ontdekken en te realiseren. 

Elk traject is uniek, en door mijn brede specialisaties kan ik holistische oplossingen bieden die zowel de individuele groei als de groei van de organisatie ondersteunen.

Persoonlijk potentieel ontwikkelen

Mijn hart gaat sneller kloppen voor vernieuwers, ontdekkers en mensen die onophoudelijk streven naar hun maximale potentieel. Sinds 2018 ben ik me meer gaan richten op individuele coaching, zodat ik deze gedreven zielen van dichtbij kan ondersteunen.

Ik ben overtuigd van het unieke talent dat ieder van ons bezit. Het is essentieel om in onszelf te geloven en bereid te zijn om in onze ontwikkeling te investeren. Pas als we onze eigen talenten echt erkennen en omarmen, kunnen we ons volledige potentieel bereiken. In dit proces maak ik gebruik van mijn expertise in psycho-energetica, waardoor ik een diepe, holistische benadering van persoonlijke ontwikkeling kan bieden

Mijn begeleiding is gestoeld op een combinatie van intensieve coachingvaardigheden, praktische ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van management, leiderschap en HR. Hierbij voeg ik mijn inzichten in kerntalentenanalyse en hoogbegaafdheid toe. Ik streef ernaar om een spiegel te zijn voor jouw ambities, om samen jouw doelen te realiseren. Want professionals die de lat hoog leggen en ambitieuze doelen stellen, verdienen een coach die deze doelen authentiek weerspiegelt. Hoe ik daar voor jou het verschil maak? *I lead by example and I connect the dots!*

Mijn missie is om professionals te helpen hun volledige potentieel te benutten. Dit begint met het herkennen van je eigen talenten en passies en ze vervolgens ten volle te benutten. Samen werken we aan een diep begrip van wie je bent en hoe jij impact kunt maken. Dit vormt de basis voor keuzes die niet alleen je carrière, maar je hele leven kunnen transformeren.

Of je nu op zoek bent naar loopbaancoaching, high-performance coaching, bedrijfscoaching of begeleiding als multi – of highly gifted individu; ik sta klaar voor iedereen die streeft naar uitmuntendheid in alle facetten van hun leven.

Een gemakkelijk traject? Niet altijd. Ik ben ervan overtuigd dat dit niet lukt zonder hard te werken, in jezelf te investeren en met een eerlijke blik naar jezelf te kijken. Maar het eindresultaat zal de moeite waard zijn

Privé

Naast mijn professionele passies, vormt mijn familie het kloppende hart van mijn leven. Ik ben moeder van Arnon en Nina en al 16 jaar samen met mijn geliefde Steven. Onze twee charmante Britse kortharen maken ons gezin compleet en vullen onze dagen met vreugde en gezelligheid.

Mijn diepste wens is om voor hen het toonbeeld te zijn van authentiek leven: een leven waarin je constant op zoek gaat naar je eigen waarheid, met alle uitdagingen die daarbij horen. Mijn kinderen leren uit mijn ervaringen dat floreren een pad is vol vallen en opstaan, en dat het de moeite waard is om je eigen weg te volgen, ongeacht de obstakels die je onderweg tegenkomt. Samen met mijn gezin beleef ik de avonturen van het leven, en ik hoop dat zij hierdoor geïnspireerd raken om hun volledige potentieel te benutten en hun eigen pad te volgen.

Tijdens mijn zeldzame momenten van vrije tijd vind je me vaak verdiept in een goed boek, genietend van de rustige momenten die lezen met zich meebrengt. Zwemmen is mijn manier om in beweging te blijven en even los te komen van de drukte van het dagelijkse leven. Ik koester mijn tijd met vriendinnen, vooral wanneer we samen uit eten gaan en kunnen bijpraten over het leven. Reizen naar zonnige bestemmingen is een andere grote liefde van me, omdat het me de kans geeft om nieuwe culturen te ontdekken en mijn horizon te verbreden.

En ja, ik moet toegeven dat ik een passie heb voor mijn werk. Het is een drijvende kracht in mijn leven en ik geniet ervan om anderen te helpen groeien en floreren op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Dus, kun je zeggen dat werken ook een van mijn favoriete ‘hobbies’ is!

Diploma's

Ontdek mijn volledige verhaal.

Video afspelen

Ben jij klaar om gewoon te zijn wie je bent?