Imagik Blog

Welkom bij de Imagik Blog, uw inspiratiebron voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze zorgvuldig gecureerde artikelen bieden praktische tips, inzichtelijke kennis en motiverende verhalen om u te helpen uw potentieel te bereiken. Van leiderschap tot persoonlijke welzijn, onze ervaren coaches en experts delen hun kennis om uw groei te ondersteunen.

Ambitieuze vrouwen en hun schuldgevoel als moeder

Als coach ontmoet ik regelmatig ambitieuze vrouwen die worstelen met een schuldgevoel over hun rol als moeder. Een gevoel dat ik zelf ook ken.
Silhouet van een persoon staat aan het einde van een trap die naar een stralende deuropening tussen twee piramidevormige heuvels leidt, in een sfeer met een kleurrijke zonsopgang of zonsondergan

Straalangst en waarom we bang zijn om te schitteren

Duik in de concepten van imposter syndroom en straalangst, en ontdek hoe deze angsten je kunnen tegenhouden om in je volle kracht te staan. Leer hoe je deze belemmerende overtuigingen kunt overwinnen.
Artistieke afbeelding van een vrouw in een blauwe jurk met opwaaiend oranje haar, lachend naar de hemel, omgeven door vliegende vogels en herfstbomen

Floreren: een leven rijk aan betekenis, voldoening en vreugde.

Ontdek wat het écht betekent om te floreren met Imagik. Laat je unieke talenten schijnen, bereik innerlijke harmonie, en leef een leven vol voldoening en blijdschap. Begin vandaag nog met jouw reis van zelfontdekking en groei.

Kerntalenten: de blauwdruk van je intrinsieke motivatie

Ontdek de onzichtbare kracht van intrinsieke motivatie en hoe het ons kan empoweren om persoonlijke en professionele hoogten te bereiken. Leer hoe je kunt tappen in deze interne drive voor maximale zelfontwikkeling.
Fantasierijke weergave van een persoon zittend op een eiland met mos lezend voor een reusachtig menselijk hoofd waarvan het haar verweven is met natuurlijke elementen, in een bosrijke omgeving.

Het omarmen van je intelligentie is grootste kans op geluk

Ontdek de kracht van intelligentie als jouw gids naar een vervullend leven, en het cruciale belang van het volledig omarmen van dit potentieel.
Schilderij van een lachende oudere vrouw met grijze haren in een blauwe blouse tegen een vrolijke, lichtblauwe achtergrond

Vrouwelijk Ondernemerschap: Meer Dan Cijfers

Verken de unieke kenmerken en uitdagingen van vrouwelijk ondernemerschap en de noodzaak van erkenning, vooral in duurzame en impactvolle sectoren.
Illustratie van een persoon die aan de ingang staat van een zandloper-vormige vallei omgeven door glooiende groene heuvels onder een bewolkte hemel.

Het verschil tussen therapie, coaching en mentoring

Therapie, coaching en mentoring: Drie unieke benaderingen. Wat onderscheidt nu een therapeut, coach en mentor van elkaar en waar zitten juist de verschillen?
Schilderij van een vrolijk lachende vrouw met warrig haar en een losse groene blouse tegen een neutrale achtergrond.

Vrouwelijk leiderschap: omarm de kracht van zacht 

Ontdek de rijke geschiedenis van vrouwelijk leiderschap door de eeuwen heen en begrijp IMAGIK's visie op het belang van authentiek vrouwelijk leiderschap in de moderne wereld.
Illustratie van een persoon staand voor een menigte met een stralend licht dat van achteren schijnt, met gestileerde wolken in de lucht.

De kracht van persoonlijke authenticiteit in ondernemerschap

Ontdek hoe persoonlijke authenticiteit een cruciale rol speelt in ondernemerschap. Besef dat jouw unieke karakter het verschil kan maken in het succes van jouw bedrijf.
Een gouden kroon met brandende kaarsen bovenop rustend op een mosbedekt oppervlak in een sprookjesachtig bos

Jarig Zijn: Een Moment van Reflectie en Toekomstdromen

Ontdek de kracht van stilstaan bij je verjaardag als een kans om te reflecteren op je persoonlijke groei, je innerlijk leiderschap en de dromen die je voor de toekomst koestert.
"Man die voor een groot bureau staat en een document bekijkt met een uitgebreide muurcollage van notities en schetsen erachter

Ownership nemen is krachtig leven op jouw voorwaarden

Ontdek de kracht van ownership in 2023. Leer hoe je keuzes maakt die echt resoneren met je innerlijke waarheid en ervaar een krachtig en authentiek jaar.
Stijlvolle illustratie van een man in pak met koffer die langs een minimalistische setting met planten en zachte pastelkleuren loopt.

Trouw blijven aan jezelf: de reis naar een nieuwe werkplek

Het verhaal van een verandering van werkomgeving, geïnspireerd door zelfzorg en trouw blijven aan persoonlijke behoeften als hooggevoelig individu.

Mijn MBA Diploma:vallen, opstaan, doorzetten en triomferen

De reis van vallen en opstaan tijdens een MBA-studie om een inspirerend voorbeeld te zijn en de passie om anderen te helpen hun potentieel te realiseren.