Mijn MBA Diploma:vallen, opstaan, doorzetten en triomferen

Reading progress

Na maanden van opoffering, ontelbare koppen koffie en nachten zonder slaap, stond ik daar dan eindelijk in juni 2022 met mijn MBA diploma in handen. Het was een emotionele en turbulente rit, maar elke traan en elke zweetdruppel was het waard.

Mijn reis doorheen marketing, finance, innovatie, entrepreneurship en andere disciplines heeft mijn kijk op de wereld getransformeerd. Tegenwoordig kijk ik met een verfijnde lens naar zaken die voorheen mysteries voor mij waren.

Natuurlijk waren er hobbels op de weg. Er waren momenten dat ik me afvroeg waarom ik deze uitdaging was aangegaan. Ik miste verjaardagen, etentjes, en kostbare momenten met mijn dierbaren. Maar elke opoffering bracht me een stap dichter bij mijn doel.

Mijn motivatie was tweeledig. Ten eerste wilde ik mezelf op persoonlijk en professioneel vlak ontwikkelen. Daarnaast wilde ik een authentiek en inspirerend voorbeeld zijn voor de mensen die ik coach, om te laten zien dat je kunt bereiken wat je voor ogen hebt als je er maar hard genoeg voor werkt.

Ik ben enorm dankbaar voor de steun van mijn dierbaren, docenten en medestudenten. Zonder hen was deze reis een stuk zwaarder geweest.

Vandaag ben ik niet alleen trots op het feit dat ik mijn MBA heb behaald, maar ook op de onderscheidingen die ik heb ontvangen. Ik deel dit niet om te pochen, maar om te laten zien dat hard werken loont.

Nu is het tijd voor de volgende stap: mijn kennis en vaardigheden gebruiken om anderen te helpen. Aristoteles zei ooit: “Waar jouw talenten en de behoeftes van de wereld elkaar kruisen, ligt jouw roeping.” Ik ben vastbesloten om die roeping te volgen en anderen te helpen hun eigen pad te vinden.