Ontketen je potentieel met de Imagik App!​​

Transformeer je kerntalenten analyse van een eenmalig inzicht naar dagelijkse Actie. Koop nu toegang tot de Imagik applicatie en benut je kerntalenten levenslang!

De kracht van je KernTalenten, nu slechts één tik verwijderd.

een hand die een smartphone vasthoud met een afbeelding van het Imagik App

Meer activatie.
Meer impact.

Kies voor blijvende impact.

Met de Imagik kerntalenten app, zit je niet meer vast aan vluchtige momenten van inzicht. In plaats daarvan heb je altijd en overal toegang tot je persoonlijke analyse, letterlijk binnen handbereik op je smartphone.

Begin aan je transformatiereis

Door gebruik te maken van deze innovatieve applicatie, kun je de impact van je KernTalenten analyse versterken en je reis van persoonlijke groei echt beginnen. Duik dieper in je potentieel en laat Imagik je gids zijn. 

Zet vandaag nog de stap: koop je toegang tot de Imagik app en maak je inzichten tastbaar.

Heb je ooit het gevoel gehad dat, ondanks diepgaande inzichten uit je KernTalenten analyse, deze kennis vervluchtigt? Je bent niet alleen. Velen missen de brug tussen inzicht en daadwerkelijke verandering, waardoor de kans op blijvende persoonlijke groei en transformatie verloren gaat.

Geef jezelf te toestemming om te floreren en start vandaag!

Waarom de Imagik app?

De Imagik kerntalenten app is meer dan zomaar een digitale versie van je analyse. Het is een dynamische tool, ontworpen om jou te ondersteunen in je ontwikkelingsreis en om je KernTalenten volledig te integreren in je dagelijks leven. 

Of je nu beslissingen neemt over je carrière, inzichten zoekt voor je persoonlijke groei of simpelweg een dieper begrip van jezelf wilt – deze app is jouw kompas. Hier zijn enkele onderscheidende voordelen die de Imagik kerntalenten app jou biedt:

Visualisatie

Presenteer visueel jouw KernTalenten wanneer je erover spreekt met anderen.

Dieper inzicht

Duik dieper in jouw KernTalenten, maak de vocabulaire eigen en communiceer effectiever over je talenten naar anderen.

Altijd Toegankelijk

Je KernTalenten analyse is altijd en overal beschikbaar, handig om raad te pleven voor zowel persoonlijke als professionele beslissingen.

Filter

Zoom eenvoudig in op specifieke KernTalenten waar je mee wilt werken.

Combinaties

Het is belangrijk om te weten dat kerntalenten niet op zichzelf staan, maar dat jouw kerntalenten ook op ontelbare manieren met elkaar kunnen interageren. Het begrijpen van deze combinaties kan is heel waardevol om een dieper begrip van jouw unieke blauwdruk te krijgen.

 

Media

Ontdek gevarieerde content in de app, van geschreven teksten tot multimedia opnames.

Wat zijn de opties?

Om ervoor te zorgen dat je de meest geschikte ervaring met de Imagik kerntalenten app krijgt, hebben we drie aankoopplannen ontwikkeld. Elk plan is ontworpen met verschillende behoeften in gedachten. Hieronder vind je een handig overzicht om te bepalen welke optie het best bij jou past:

Portret van een lachende kale man met baard, bril en een blauw shirt, tegen een groene achtergrond

KernTalenten

Jouw verslag op een digitale manier
Toegang tot module kerntalenten

€90

/toegang

* nieuwe features buiten deze bij modules kunnen betalend zijn. Deze pre-sale is enkel van toepasing op het basis verslag en detailpagina’s in het Imagik App systeem

Combinaties

Jouw unieke combinaties in de app
Toegang tot module combinaties

€90

/toegang

* nieuwe features buiten deze bij modules kunnen betalend zijn. Deze pre-sale is enkel van toepasing op het basis verslag en detailpagina’s in het Imagik App systeem

Kerntalenten + Combinaties

Toegang tot module kerntalenten
Toegang tot module combinaties

€ 180

149

/toegang

* nieuwe features buiten deze bij modules kunnen betalend zijn. Deze pre-sale is enkel van toepasing op het basis verslag en detailpagina’s in het Imagik App systeem

Ontmoet onze ideale klant

In een wereld die voortdurend in beweging is, waar de eisen en verwachtingen steeds evolueren, is het cruciaal om een diep begrip te hebben van je eigen capaciteiten, drijfveren en talenten. Of je nu aan het begin van je carrière staat, op een kruispunt zit of gewoon ernaar streeft om elke dag op je best te zijn, onze applicatie is ontworpen voor mensen die het maximale uit zichzelf willen halen.

Ben jij:

  • Ambitieus is en streeft naar persoonlijke en professionele groei?
  • Op zoek is naar inzicht in zijn of haar kerntalenten om beter beslissingen te nemen in het leven en carrière?
  • Waarde hecht aan duurzame zelfontwikkeling en niet enkel tijdelijke oplossingen?
  • Bereid is om te investeren in tools die helpen bij het realiseren van potentieel en doelen?
  • Actiegericht is en zoekt naar manieren om de kloof tussen dromen en realiteit te overbruggen?
  • Gelooft dat floreren niet alleen een doel op zich is, maar ook een reis waarop je jezelf continu kunt blijven uitdagen en verbeteren?

Als deze beschrijving resoneert met jou, dan ben je precies de persoon voor wie de Imagik-applicatie is ontworpen. Ontdek het vandaag nog en zet de eerste stap naar een leven waarin je echt floreert.

Veel gestelde vragen

Wanneer je toegang aanschaft tot zowel het kerntalenten gedeelte als de combinaties, geniet je van levenslange toegang.

Dit betekent dat je een eenmalige aankoop doet die je altijd toegang verleent tot deze specifieke onderdelen.

Binnen het kerntalenten en combinaties gedeelte wordt de informatie regelmatig bijgewerkt en geüpdatet; deze updates zijn levenslang inbegrepen in je aankoop en brengen geen extra kosten met zich mee.

Echter, toekomstige nieuwe functies of uitbreidingen van de applicatie zullen additionele kosten met zich mee kunnen brengen. Het is goed om te benadrukken dat je altijd de keuze hebt om deze nieuwe functies niet aan te schaffen en enkel gebruik te blijven maken van het kerntalenten gedeelte. Uiteraard word je tijdig geïnformeerd over eventuele nieuwe betaalde functies zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Hoewel we geen proefperiode aanbieden, willen we je toch een goed beeld geven van wat onze applicatie te bieden heeft. Op de website kun je een gedetailleerde video bekijken die je door de verschillende functionaliteiten en aspecten van de applicatie leidt. Deze video is ontworpen om je een helder inzicht te geven in de waarde en mogelijkheden die Imagik te bieden heeft. Daarnaast moedigen we je aan om eventuele vragen of onduidelijkheden direct aan ons team voor te leggen, zodat we je verder kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Ons doel is om je volledig geïnformeerd en overtuigd te hebben van de kracht en potentie van onze applicatie voordat je besluit tot aanschaf over te gaan.

Onze applicatie is een webapplicatie, geschikt voor zowel iOS als Android. Je kunt deze moeiteloos installeren op beide platformen. Bovendien is de interface van de app geoptimaliseerd voor een naadloze gebruikservaring, ongeacht het apparaat of besturingssysteem dat je gebruikt. Dankzij regelmatige updates en verbeteringen zorgen we ervoor dat de app blijft voldoen aan de laatste technische vereisten en dat je altijd toegang hebt tot de nieuwste functies. Je hebt slechts een internetverbinding nodig om altijd en overal toegang te krijgen tot jouw kerntalenten en de bijbehorende tools.

Wanneer je al toegang hebt gekocht tot het kerntalenten-gedeelte en later besluit om de combinaties aan te schaffen, kun je geen gebruik meer maken van ons lanceringsaanbod.

Echter, je kunt wel de combinaties achteraf aanschaffen binnen de app. We begrijpen dat je behoeften in de loop van de tijd kunnen veranderen, en daarom bieden we je de flexibiliteit om aanvullende functies toe te voegen wanneer je maar wilt. Onze prijsstelling is transparant en we zullen je altijd informeren over eventuele nieuwe aanbiedingen of pakketten die beschikbaar komen. Ons doel is om je de tools te geven die je nodig hebt om het maximale uit je kerntalenten te halen, op een manier die voor jou het beste werkt.

Gezien dit lanceringsaanbod vragen we je zorgvuldig te overwegen welk pakket je kiest. Als je twijfelt over welk pakket het beste bij jouw behoeften past, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen en te adviseren, zodat je de meest waardevolle keuze kunt maken voor jouw persoonlijke en professionele groei

Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Neem gerust contact op met ons via admin@imagik.be. Of het nu gaat om technische ondersteuning, vragen over het aankoopproces of algemene informatie over de applicatie, we staan klaar om je te helpen. We doen ons best om binnen 24 uur te reageren, zodat je zo snel mogelijk verder kunt met je kerntalenten-ervaring. Uw tevredenheid en succes zijn onze prioriteit.

De Imagik-applicatie is beveiligd met inloggegevens en een wachtwoord. We nemen de beveiliging van onze systemen zeer serieus en hebben maatregelen getroffen om jouw gegevens te beschermen. Mocht je besluiten geen gebruik meer te willen maken van de app, stuur ons dan een e-mail op admin@imagik.be, en we zullen je account volledig verwijderen. Het is wel van belang dat je zorgvuldig omgaat met je inloggegevens en deze niet deelt met anderen; je bent zelf verantwoordelijk voor het beheer van je wachtwoord.

Natuurlijk! We waarderen de inbreng van onze gebruikers enorm en zien jouw feedback als een waardevolle kans om de Imagik-applicatie te verbeteren en te optimaliseren. Als je suggesties hebt, ervaringen wilt delen, of ideeën hebt voor toekomstige updates, nodigen we je van harte uit om contact op te nemen met Jeroen. Hij is zeer betrokken bij de doorontwikkeling van de app en luistert graag naar jouw input. Stuur hem een e-mail op jeroen@imagik.be en draag actief bij aan de toekomst van Imagik!

Als jonge en dynamische startup zijn we trots op onze eerste versie van de app, die zorgvuldig is getest en verfijnd in samenwerking met een breed scala aan klanten. We zijn gepassioneerd over continue verbetering en innovatie. Afhankelijk van de feedback die we ontvangen en de beschikbare financiële middelen, zijn we van plan om regelmatig updates uit te brengen. Echter, de exacte frequentie en timing van deze updates is op dit moment nog niet vastgesteld. We waarderen en moedigen feedback van onze gebruikers aan, omdat dit ons helpt de app te verfijnen en te verbeteren in lijn met de behoeften van onze gemeenschap.

We waarderen de inbreng van onze gebruikers enorm en zien jouw feedback als een waardevolle kans om de Imagik-applicatie te verbeteren en te optimaliseren. Als je suggesties hebt, ervaringen wilt delen, of ideeën hebt voor toekomstige updates, nodigen we je van harte uit om contact op te nemen met Sylvia. Zij is zeer betrokken bij de doorontwikkeling van de app en luistert graag naar jouw input. Stuur haar een e-mail op sylvia@imagik.be en draag actief bij aan de toekomst van Imagik!

Momenteel biedt de app geen ingebouwde functie om je KernTalenten analyse direct met anderen te delen. Het is technisch mogelijk om toegang te verlenen door je wachtwoord te delen, maar dit raden we ten zeerste af omwille van privacy en beveiligingsredenen. Jij blijft te allen tijde verantwoordelijk voor de veiligheid van je eigen gegevens. We nemen de feedback van onze gebruikers serieus en overwegen de mogelijkheid om een deelfunctie in toekomstige versies van de app te integreren. Tot die tijd adviseren we je om persoonlijke gegevens en resultaten op een andere manier met anderen te delen.

Ervaar je technische problemen tijdens het gebruik van de app? Geen zorgen, we staan voor je klaar om je te helpen. Stuur een gedetailleerde beschrijving van het probleem dat je ondervindt naar admin@imagik.be. Ons technische team zal je situatie beoordelen en streven ernaar om binnen 24 uur een reactie of oplossing te bieden. Jouw gebruikservaring is voor ons van het grootste belang en we doen ons uiterste best om eventuele hobbels zo snel mogelijk te verhelpen. Begrijp alsjeblieft dat we een kleine startup zijn met een beperkt team. Naarmate we groeien, hopen we sneller te kunnen reageren op technische problemen. Jouw geduld en steun zijn in deze fase van ons avontuur zeer gewaardeerd

Combinaties: De module ‘combinaties’ in de Imagik App richt zich op het verkennen van hoe individuele kerntalenten samenwerken en samenspelen. Elke persoon heeft een unieke set kerntalenten, en wanneer deze talenten in combinatie werken, kunnen ze leiden tot specifieke gedragspatronen, voorkeuren en sterktes. In deze module krijg je toegang tot algemene uitleg en tips over jouw specifieke combinaties van talenten. Deze uitleg is gestandaardiseerd en geldt voor iedereen met die specifieke combinatie van talenten.

Complexe Combinaties: Terwijl de ‘combinaties’ module zich focust op standaard interacties tussen talenten, duikt de ‘complexe combinaties’ module dieper in de nuance en complexiteit van hoe jouw talenten kunnen samensmelten. Dit pakket bevat niet alleen alles wat de ‘combinaties’ module te bieden heeft, maar ook een persoonlijk gesprek van 2 uur met Sylvia Feytons, de oprichtster van Imagik. Tijdens dit gesprek krijg je een diepgaand inzicht in jouw unieke combinaties, verder dan wat in de applicatie wordt gepresenteerd. Sylvia biedt een persoonlijke uitleg op maat, afgestemd op jouw specifieke situatie en behoeften. Dit gesprek kan volledig worden opgenomen, zodat je het later kunt herzien.

Kortom: Terwijl beide modules waardevolle inzichten bieden in de interactie van jouw kerntalenten, gaat de ‘complexe combinaties’ module een stap verder door een persoonlijke touch en diepgaande analyse te bieden die specifiek op jou is afgestemd.

Geef jezelf de toestemming om te floreren!

Klaar om dieper in je kerntalenten te duiken en te kiezen voor duurzame groei?