Female leadership

Ga op zoek naar je essentie en kernwaarden. Val op en maak het verschil als vrouwelijke leider. Bouw aan een wereld met meer zachtheid, empathie en verbinding. Neem het stuur van je eigen loopbaan en leven in handen met dit traject rond vrouwelijk leiderschap.

Vrouwelijk leiderschap

De wereld verandert snel en fundamenteel. Mensen en organisaties hebben meer dan ooit nood aan zachtheid, empathie en verbinding. Hierdoor komt vrouwelijk leiderschap steeds vaker in the picture te staan. Het moment om deze kans met beide handen te grijpen!

Trouw blijven aan jezelf is daarbij cruciaal. Vaak trappen vrouwelijke leiders in de valkuil van de mannelijke energie: ze denken dat enkel de harde tantes succesvol zijn. Maar niets is minder waar!

Het traject rond vrouwelijk leiderschap van Imagik is speciaal bedoeld voor vrouwelijke leiders (managers, CEO’s, directeuren, ondernemers) of vrouwen die de ambitie hebben om naar een leidinggevende functie te evolueren. Wil je opvallen en afwijken? Wil je op zoek gaan naar je essentie en kernwaarden? Wil je hierin groeien? Dan zit je goed met dit traject. Wij begeleiden jou naar dieping en verandering.

Trouw zijn aan je vrouw-zijn

Met dit traject ontdek jij hoe jij je vrouwelijk leiderschap kan ontwikkelen.

Wil jij?

  • krachtig en authentiek leiding geven;
  • verandering teweeg brengen en een verschil maken;
  • je roeping ontplooien;
  • innerlijk en extern leiderschap ontwikkelen?

Wat levert het traject op?

  • je maakt een verschil
  • je inspireert en zet in beweging
  • je realiseert je volle potentieel
  • je geeft leiding vanuit je vrouw-zijn
  • je geeft vorm aan vrouwelijk leiderschap

We gaan samen aan de slag om steeds dichter bij jouw natuurlijke drijfveren en talenten te komen en je volle potentieel te realiseren

Volgens Imagik

Jouw traject rond vrouwelijk leiderschap begint dus bij innerlijk leiderschap: trouw blijven aan jezelf. Pas nadien kun je leiderschap naar buiten opnemen. Wij geloven in de kracht van zacht!

Vrouwelijk leiderschap is erop gericht om mensen in beweging te brengen met voldoende trek- en duwkracht, maar steeds op een zachte, verbindende en empathische manier. Daarvoor heb je een doel nodig op korte en lange termijn en een engagement om dit te bereiken.

We leren je terug te vertrouwen op je vrouwelijke instincten zoals liefde, zachtheid en intuïtie. Zo gaan we samen aan de slag om steeds dichter bij jouw natuurlijke drijfveren en talenten te komen en je volle potentieel te realiseren. Het resultaat? Jij kan met vertrouwen stralen en een verschil maken.

Straight from the blog

Duik in een verzameling van inspiratie, nieuwigheden en tips, allemaal ontworpen om je persoonlijk en professioneel te laten groeien.​

Ben jij klaar om gewoon te zijn wie je bent?

Ontdek meer expertises

Kerntalentenanalyse

Met een kerntalenten analyse brengen we de blauwdruk van jouw karakter, talenten en motivatie in kaart. Het doel? Je passies ontdekken en een leven lang bewuste keuzes maken. Je kan je kerntalenten inzetten in een professionele context en daarbuiten.

Mentorship

Op bepaalde momenten in je carrière heb je een klankbord nodig. Een luisterend oor maar vooral iemand die expertise, ervaring en competenties deelt zodat jij kan groeien. Wij zijn het eerste nummer dat je belt als je stappen wil zetten in jouw ontwikkeling.

High performance coaching

Professioneel succes vereist doeltreffend handelen. Daarvoor moet je eerst jezelf, je talenten en valkuilen grondig kennen. Als jij klaar bent voor een fundamentele aanpak, coachen wij jou naar daadkrachtig en efficiënt eigenaarschap en professioneel succes vanuit je roeping.