Werken als Imagik Coach

Voeg je bij Imagik en versterk samen onze missie en visie. Samen maken we een groter verschil!

Samen. Sterker

Voel je als analist/coach een behoefte aan verbinding en collegialiteit? Hou je van diepgaande menselijke interacties, maar voel je je soms overweldigd door de technische en marketing uitdagingen van een eigen onderneming? Zie je marketing als een noodzakelijk kwaad waarvoor je te weinig tijd of energie hebt? Wil je je impact vergroten?

We begrijpen je bij Imagik. Onze overtuiging is dat samenwerking versterkt: 1+1 is in onze ogen 3. Gezamenlijk kunnen we een grotere impact maken dan wanneer we afzonderlijk opereren.

Daarom nodigen we je uit onder de vleugels van Imagik. Als Imagik Coach werk je onder onze gedeelde branding, maar behoud je de autonomie vanuit je eigen management vennootschap, die essentieel is voor je groei. Je opereert als zelfstandige voor Imagik, onder de vlag en uitstraling van ons merk.

We zijn een team zonder hiërarchie – waar elke stem telt en waar we maandelijks samenkomen om te leren, te delen en te groeien. Profiteer van diensten zoals loopbaancheques en de KMO-portefeuille, verdien een vergoeding voor elke doorverwezen klant en publiceer je eigen cursussen op onze Academy. Sluit je aan bij Imagik en laat ons samen een beweging van positieve verandering in de coachingwereld creëren.

Wij bieden jou aan!

Ontdek wat wij jou te bieden hebben. 

Onder de Imagik-vlag werk je niet alleen. Je bent deel van een team van gelijkgestemde professionals, zonder de restricties van een hiërarchie. Onze maandelijkse bijeenkomsten zijn rijke interactieve sessies van leren, delen, en gezamenlijk groeien.

Bij Imagik gaat onze ondersteuning verder dan je je kunt voorstellen. Je hebt toegang tot diensten zoals loopbaancheques en de KMO-portefeuille, wat je helpt om je diensten aan een breder publiek aan te bieden. Dat is echter slechts het topje van de ijsberg. Als Imagik Coach krijg je niet alleen de kans om je eigen cursussen te publiceren op onze binnenkort te lanceren Academy, maar ook om jouw expertise breed te delen en zo een blijvende impact te maken in jouw vakgebied.

En voor alle KernTalenten-analisten onder ons: Wij begrijpen de uitdagingen waar je tegenaan kunt lopen. Daarom bieden we je een zorgeloze ervaring. Zeg de stress van het aanschaffen van credits vaarwel; elke klant krijgt van ons gratis toegang tot de KernTalenten applicatie. Het is onze manier om te zorgen dat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het transformeren van levens door jouw unieke vaardigheden en inzichten.

Onder het merk Imagik krijg je een prominente plek. Je wordt niet alleen vermeld als coach op Imagik.be en voorzien van een exclusief Imagik mailadres, maar je wordt ook geïntroduceerd via onze sociale mediakanalen.

Samenwerken met Imagik betekent ook profiteren van directe klantverwijzingen via ons platform, waardoor je je coachingportfolio uitbreidt en onder de erkende Imagik-naam opereert.

Bij ons sta je in de schijnwerpers en profiteer je van onze collectieve marketinginspanningen.

Onder de vlag van Imagik staat kwaliteit centraal. We streven ernaar dat ons merk synoniem is voor topkwaliteit, een reputatie die mede mogelijk wordt gemaakt door de toewijding, passie en expertise van onze coaches.

Bij Imagik staat elke coach garant voor de hoogwaardige dienstverlening die we beloven aan onze klanten. Samen zetten we de norm en tillen we het vakgebied naar een hoger niveau.

Onder de Imagik-paraplu krijg je de vrijheid om je eigen ritme te bepalen. Je kiest zelf je werktijden en -dagen, waardoor je een balans kunt vinden die voor jou werkt. Bij Imagik respecteren en waarderen we de individuele behoeften en voorkeuren van elke coach, en moedigen we zelfstandigheid en flexibiliteit aan.

Bij Imagik begrijpen we het belang van een inspirerende en professionele omgeving om in te werken. Daarom bieden we toegang tot de hoogwaardige kantoorruimtes van Officenter.

Hier kun je in rust en comfort werken, klanten ontmoeten, of samen brainstormen met collega’s. Het is onze manier om te zorgen dat je altijd het beste uit jezelf kunt halen, omringd door faciliteiten van topkwaliteit.

Onder de vleugels van Imagik wordt innovatie naar de voorgrond gebracht in de vorm van gestroomlijnde administratieve processen. Wij nemen de last van administratie van je schouders, zodat jij je volledig kunt richten op je passie: coachen.

Aan het eind van de maand stuur je ons simpelweg je factuur. Het is onze manier om ervoor te zorgen dat jouw talenten optimaal worden benut zonder dat je wordt afgeleid door de dagelijkse beslommeringen van bedrijfsvoering.

Binnen de muren van Imagik is leren een voortdurend proces. Wij bieden de mogelijkheid om je coachingvaardigheden naar een hoger niveau te tillen via onze speciaal ontworpen Imagik coachingopleiding.

Of je nu een beginner bent of een ervaren coach, wij voorzien kansen voor verdieping en verrijking, mocht je daar behoefte aan hebben. Het is ons doel om jou te ondersteunen in je groeitraject als professional.

Bij Imagik werken we samen aan de groei en versterking van ons merk. Dit betekent dat alle facturatie via Imagik verloopt, waarbij we een bijdrage van 20% vragen voor administratie, marketing en technologie en een éénmalige aansluitkost van 500€.

Maar onze samenwerking gaat verder dan dat. Heb je waardevolle kennis die je wilt delen? We staan klaar om je te ondersteunen bij het creëren en lanceren van je eigen online cursussen. Zo profiteer je van elke verkoop en wordt jouw unieke bijdrage aan ons netwerk erkend en beloond.

Voor cursussen die je zelf ontwikkelt voor onze online academie hanteren we een eerlijke omzetsplitsing van 50%-50%. Bij Imagik streven we ernaar om jouw expertise te waarderen en samen succes te behalen

Wat verwachten we van jou

Unieke Toewijding:

Bij Imagik staat alles in het teken van een gemeenschappelijke visie. Daarom werken we exclusief onder het Imagik-label. Dat betekent dat alle diensten, van branding tot facturering, centraal worden beheerd, zodat jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten als coach.

Actieve Betrokkenheid:

We hechten veel waarde aan gemeenschappelijke groei en uitwisseling van expertise. 

Daarom verwachten we van onze coaches dat ze deelnemen aan onze halfjaarlijkse intervisiemomenten en maandelijkse teambijeenkomsten.

Voortdurende Ontwikkeling

Elk jaar krijgen onze coaches de kans om hun ambities en doelen vast te leggen in een persoonlijk ontwikkelingsplan, wat helpt bij het richten van hun groei binnen en buiten Imagik.

Mentorschap

Elk kwartaal krijg je de gelegenheid om een coachingssessie te hebben met onze oprichtster, Sylvia. 

Hierin krijg je waardevolle inzichten en begeleiding om je coachingvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Community Building

We geloven in de kracht van netwerken. Sluit je aan bij de Imagik netwerkevenementen en draag actief bij aan het verrijken en verbreden van onze inspirerende gemeenschap.

Investering in Samenwerking:

Om de kwaliteit en groei van het Imagik-team te waarborgen, vragen we een jaarlijkse bijdrage van €500. Beschouw dit als een investering in een gezamenlijke en bloeiende toekomst. 

Maar er is meer: bereik je een jaarlijkse omzet via Imagik van meer dan €50.000? Dan betalen we deze bijdrage terug als teken van onze diepe waardering voor jouw buitengewone inspanningen en resultaten.

Klinkt goed? Niet?

Klinkt dit allemaal goed?

Bij Imagik waarderen we de unieke bijdragen van iedere coach. Of je nu een KernTalent-analist bent of een coach met een andere specifieke expertise, we nodigen je uit om je bij ons aan te sluiten.

Als onze visie en waarden resoneren met jouw eigen ambities en overtuigingen, wacht dan niet langer. Samen kunnen we een positieve impact maken – voor jou, voor onze cliënten, en voor een wereld in verandering.

Word nu een Imagik Coach. Solliciteer vandaag nog!

DE IMAGIK APP

Ontketen je potentieel van je klanten met de Imagik App!

Bij 90% van de mensen verdwijnt het waardevolle inzicht van hun kerntalenten analyse in de achtergrond na de sessie.

Ben je een Kerntalenten analist met ambitie?
Wil jij verder gaan dan het standaard verslag?
Dan hebben wij de perfecte applicatie voor jou!

 

 

een hand die een smartphone vasthoud met een afbeelding van het Imagik App

Veel gestelde vragen

Om als coach voor Imagik te werken, is het momenteel vereist dat je ten minste een junior KernTalentenanalist bent. Analisten die nog in opleiding zijn, worden op dit moment niet geaccepteerd. Deze keuze is gemaakt om de kwaliteit en expertise te waarborgen die we aan onze klanten willen bieden. In de toekomst kan het beleid evolueren, waarbij we mogelijk ook coaches buiten het KernTalenten domein overwegen. Echter, voor nu, is een certificering als junior KernTalentenanalist de minimale standaard.

Absoluut. De mate van ondersteuning varieert echter afhankelijk van je associatieniveau met Imagik.

Als onafhankelijke coach ontvang je voornamelijk ondersteuning tijdens de intervisiemomenten. Daarnaast is het essentieel om jaarlijks minimaal één uur intervisie met Sylvia, de oprichtster van Imagik, in te kopen. Dit zorgt ervoor dat we de kwaliteit en coherentie van de coaching kunnen bewaken, zelfs als je onafhankelijk opereert.

Als je kiest om als Imagik coach te werken, wordt je ondersteuning naar een hoger niveau getild. Er zijn maandelijkse bijeenkomsten gepland om ervoor te zorgen dat je up-to-date blijft met de nieuwste ontwikkelingen en inzichten. Bovendien is het verplicht om elk kwartaal een intervisiemoment met Sylvia te hebben. Deze regelmatige check-ins zijn cruciaal om de hoogwaardige standaard te handhaven waar Imagik voor staat.

Verder krijgen Imagik coaches de exclusieve kans om deel te nemen aan Imagik’s coachingopleidingen. Hoewel deze opleidingen betalend zijn, bieden ze een schat aan kennis en zijn ze een geweldige kans voor verdere professionele groei.

Bij Imagik begrijpen we dat flexibiliteit cruciaal kan zijn voor veel professionals, en we streven ernaar dit te bieden aan al onze coaches. Zowel als onafhankelijke coach als Imagik coach heb je de vrijheid om je professionele agenda naar wens in te vullen. Dit geeft je de autonomie om je werkuren aan te passen aan je persoonlijke levensstijl en verplichtingen.

Echter, er zijn enkele verplichtingen waaraan je moet voldoen. Intervisiemomenten zijn vooraf gepland en het is essentieel dat alle coaches hier minstens tweemaal per jaar bij aanwezig zijn. Dit zorgt ervoor dat we een consistente kwaliteit en visie behouden.

Voor Imagik coaches voegen we daar nog wat aan toe: we verwachten je aanwezigheid bij onze maandelijkse teammeetings. Deze bijeenkomsten zijn een kans om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf, te leren van collega’s en te netwerken. Bovendien zijn er Imagik events die gedurende het jaar plaatsvinden, en het is cruciaal voor Imagik coaches om hierbij aanwezig te zijn om het merk te vertegenwoordigen en bij te dragen aan de gemeenschap die we samen opbouwen.

Bij Imagik geloven we sterk in de autonomie en het welzijn van onze coaches. Daarom heb je de volledige vrijheid om je vakantiedagen zelf in te plannen. Het aantal dagen dat je vrij neemt, is ook volledig naar eigen keuze. Of je nu een lange vakantie nodig hebt of verschillende korte uitstapjes gedurende het jaar, we begrijpen dat iedereen unieke behoeften heeft als het op rust en herstel aankomt. We vertrouwen erop dat onze coaches hun vakantietijd verstandig zullen plannen met het oog op hun professionele verantwoordelijkheden en de behoeften van hun cliënten.

Graag willen we wel vragen dat je bij de vakantieplanning wel zoveel mogelijk rekening houdt met de planning van de teammeeting, Imagik events, teambuilding. Al begrijpen we natuurlijk dat dit niet altijd mogelijk is. 

Bij Imagik hechten we veel waarde aan teamcohesie en -dynamiek. Onze teambuilding activiteiten zijn specifiek ontworpen om de band tussen onze coaches te versterken en samenwerking te bevorderen.

Voor onafhankelijke coaches zijn deze teambuilding activiteiten geheel vrijwillig. We nodigen je van harte uit om deel te nemen en het team beter te leren kennen, maar er is geen verplichting.

Echter, voor onze Imagik-coaches zijn deze activiteiten verplicht. Dit komt omdat wij geloven dat een hecht team zorgt voor betere resultaten, samenwerking en een gezondere werkomgeving. Het bijwonen van deze activiteiten stelt je in staat om volledig geïntegreerd te raken in de Imagik-cultuur en maximaal te profiteren van de vele voordelen die het werken in een hecht team biedt.

Ja, bij Imagik waarderen we de relaties die coaches hebben opgebouwd met hun huidige klanten. Je bent zeker welkom om je huidige klanten te introduceren bij het Imagik-platform. Voor elke toekomstige aankoop die jouw aangebrachte klanten op ons platform doen, ontvang je een commissie van 10%. Echter, zorg ervoor dat je klanten zich goed bewust zijn van deze overgang en dat ze zich comfortabel voelen bij deze overstap.

Om als coach op het Imagik-platform te werken, heb je voornamelijk een stabiele internetverbinding nodig. Al onze tools en applicaties draaien online, wat betekent dat je geen specifieke software hoeft te downloaden of te installeren. Zolang je toegang hebt tot het internet, kun je inloggen op ons platform en alle benodigde tools en bronnen benutten. Het is wel aan te raden om een betrouwbare computer of tablet te hebben voor de beste gebruikservaring, maar er zijn geen specifieke technische specificaties vereist..

Bij Imagik hanteren we een gestroomlijnd en transparant betalingsproces. Als coach factureer je maandelijks voor je diensten. In onze online tools wordt nauwkeurig bijgehouden welke uren je hebt gepresteerd en welke commissies je hebt verdiend, zodat er altijd duidelijkheid is over wat je kunt factureren. Of je nu wordt betaald voor daadwerkelijk gepresteerde uren, sessies of op basis van commissie, alles is helder en overzichtelijk terug te vinden in het systeem. Zo zorgen we ervoor dat je altijd weet waar je aan toe bent en je je volledig kunt richten op je coachingwerkzaamheden.

Wanneer je besluit samen te werken met Imagik, leggen we de wederzijdse verwachtingen en verplichtingen vast in een contract. Dit zorgt voor helderheid en duidelijkheid voor beide partijen. Het contract wordt aangeboden wanneer we vanuit beide kanten een positief gevoel hebben over de voorgestelde samenwerking. Mocht je op een gegeven moment overwegen om de samenwerking te beëindigen, dan vind je de specifieke bepalingen over opzegtermijnen en eventuele andere verplichtingen in dit contract. We streven altijd naar een transparante en eerlijke relatie met onze coaches, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Loopbaancheques zijn een uniek initiatief van de VDAB, specifiek ontworpen voor inwoners van Vlaanderen. Met dit systeem kunnen mensen die geïnteresseerd zijn in loopbaanbegeleiding profiteren van een financiële ondersteuning. In plaats van het volledige bedrag voor loopbaanbegeleiding te betalen, dekt de VDAB een aanzienlijk deel van de kosten, waardoor de klant slechts een fractie van het gebruikelijke tarief betaalt.

Het is een geweldige manier om professionele begeleiding toegankelijker te maken voor iedereen die overweegt een nieuwe richting in zijn of haar carrière in te slaan of eenvoudigweg meer inzicht wil krijgen in hun huidige loopbaanpad.

Voor gedetailleerde informatie over loopbaancheques, hun voorwaarden en hoe je ze kunt aanvragen, raden we je aan de officiële VDAB website te bezoeken.

Bij Imagik geloven we in het opbouwen van diepgaande, vertrouwde relaties met onze coaches en het handhaven van een consistent niveau van dienstverlening aan onze klanten. Er zijn enkele kernredenen waarom we exclusiviteit waarderen in onze samenwerkingen:

 1. Kwaliteitsborging: Door exclusief met Imagik samen te werken, kunnen we samen zorgen voor een uniforme, hoogwaardige coachingervaring voor alle klanten. Dit helpt bij het handhaven van de reputatie en standaard van ons merk en onze diensten.

 2. Voortdurende training en ontwikkeling: Wij investeren veel in de training en professionele ontwikkeling van onze coaches. Exclusiviteit zorgt ervoor dat de tijd, middelen en training die we bieden optimaal worden benut.

 3. Diepere samenwerking: Exclusieve samenwerking stelt ons in staat om dieper te duiken in de specifieke behoeften, uitdagingen en groeimogelijkheden van elke coach, waardoor we een meer op maat gemaakte ondersteuning kunnen bieden.

 4. Duidelijkheid voor klanten: Het vermijdt verwarring voor klanten over de affiliatie en standaarden van een coach, waardoor ze met vertrouwen kunnen kiezen voor een Imagik-coach.

 5. Vermijden van belangenconflicten: Exclusiviteit zorgt ervoor dat er geen tegenstrijdige belangen of dubbele loyaliteiten zijn, waardoor zowel coaches als klanten in het beste belang van de klant kunnen handelen.

We begrijpen dat exclusiviteit een belangrijke beslissing is voor elke coach. Daarom willen we benadrukken dat onze verwachting voor exclusieve samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen, respect en de gedeelde visie om klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Bij Imagik nemen we de privacy en bescherming van persoonsgegevens zeer serieus. We begrijpen het belang van vertrouwen en transparantie, en daarom hebben we de volgende maatregelen genomen om de privacy van onze klanten en coaches te waarborgen:

 1. Conformiteit met VDAB-normen: We volgen dezelfde privacyvoorwaarden als voorgeschreven door VDAB, wat een strenge en klantgerichte benadering van gegevensbescherming garandeert.

 2. Duidelijke contractuele afspraken: Elk contract met onze coaches en partners bevat duidelijke bepalingen over privacy en gegevensbescherming. We vragen alle betrokkenen deze voorwaarden te onderschrijven en zich eraan te houden.

 3. Veilige gegevensopslag: We maken gebruik van geavanceerde technologieën en beveiligingspraktijken om ervoor te zorgen dat persoonlijke informatie veilig en beschermd is tegen ongeautoriseerde toegang, wijziging, openbaarmaking of verwijdering.

 4. Beperkte gegevenstoegang: Alleen bevoegd personeel heeft toegang tot persoonlijke gegevens, en dit alleen voor legitieme zakelijke doeleinden.

 5. Openheid en transparantie: We streven ernaar om duidelijk en transparant te zijn over hoe we persoonsgegevens verzamelen, gebruiken en beschermen. Onze privacyverklaring is voor iedereen toegankelijk en geeft gedetailleerde informatie over onze praktijken op dit gebied.

 6. Rechten van betrokkenen: We respecteren de rechten van individuen met betrekking tot hun persoonlijke gegevens. Dit omvat het recht op inzage, correctie, verwijdering en andere rechten die zijn vastgelegd in de relevante privacywetgeving.

In een wereld waarin privacy steeds belangrijker wordt, willen we bij Imagik een voorloper zijn in het beschermen van de rechten en gegevens van onze klanten en partners.

Je kan ook aan de slag als...

Freelance
Loopbaancoach

Ben je coach en wil je met loopbaancheques werken?

Bij Imagik ondersteunen we gepassioneerde coaches die een eigen merk willen vestigen. Als je affiniteit voelt met onze visie en missie, sluit je aan bij ons loopbaancentrum.

Samen versterken we loopbaantrajecten en maken voor velen een groot verschil.

Freelance
Kerntalenten analist

Deel je onze waarden maar wil je liever je onafhankelijk behouden? 

Bij Imagik begrijpen we de passie en de drive van kerntalenten analisten die hun eigen merk willen opbouwen vanuit autonomie om zo hun eigen stempel uit te drukken.

Maar we begrijpen ook de uitdagingen die ermee gepaard gaan. Laat ons jou helpen!

Freelance
KMO Consultant

Ben je consultant en wil je de KMO portefeuille aanbieden?

Imagik waardeert freelance consultants die zowel een eigen merk ambiëren als consultants die onder Imagik willen werken.

Als je ervaring hebt en connectie voelt met onze visie, sluit je dan aan bij ons kwaliteitsmerk. Samen bereiken we meer.