Talent is aanwezig in elk van ons.

Vaak over het hoofd gezien of vastgelopen? Niet bij Imagik. Wij geloven dat jouw potentieel wacht om ontdekt te worden. Iedereen heeft het in zich om groots te zijn. Bij Imagik helpen we jou om dit potentieel te ontsluiten en jouw pad naar succes te bewandelen. Jouw dromen tot leven brengen, dat is waar wij voor staan

We zijn er voor iedereen die klaar is om hun volledige potentieel te bereiken. Daarnaast hebben we een brede expertise in verschillende sectoren en in de onderstaande doelgroepen

Carrièrebouwers

Je wil groeien in je loopbaan en bent bereid daarvoor te investeren in jezelf. Je durft je huidige situatie recht in de ogen te kijken. Dan bieden wij jou de begeleiding die je nodig hebt om vorm te geven aan een nieuwe loopbaan.

 

Ondernemers

Je bent een (startende) ondernemer en je wil het maximale uit je leven halen, op het werk en daarnaast. Als jij de handen uit de mouwen wil steken om te groeien, coachen wij je om daadkrachtig te ondernemen vanuit je roeping.

Intrapreneurs

Je bent ondernemend in een groter bedrijf, trekt aan de kar, stuwt vooruit, werkt autonoom en neemt initiatief. We begeleiden jou om je carrière nog beter in eigen handen te nemen en je authentieke pad te bewandelen in een organisatie.

High potentials

Als high potential ben jij op zoek naar maximale kwaliteit op alle gebieden van je leven. Je bent toegewijd en gedisciplineerd om resultaten te behalen en fundamentele veranderingen te realiseren. Bij ons krijg je de coaching die je nodig hebt om jouw potentieel volledig te benutten en jouw doelen te bereiken. 

Multi potentials

Jij bent een persoon zonder één duidelijke passie maar met verschillende interesses en creatieve doelen. Diegene die voortdurend met nieuwe ideeën en projecten komt. Wij coachen je om je multipotentialisme te exploreren, bewust te kiezen of net te combineren om op verschillende domeinen te excelleren.

 

Hoogbegaafden

Als hoogbegaafde heb je een schat aan potentieel te bieden. Toch kun je nog verschillende uitdagingen ervaren, zowel op het werk als in je persoonlijke leven. Samen nemen we jouw leven in eigen handen en helpen we je om beter verbinding te maken met de mensen om je heen, zowel persoonlijk als op professioneel vlak. 

Samen leggen we een gezonde basis