Kerntalenten analyse

Ontdek je unieke talenten 
én bereik je volledige potentieel!
Voel je je soms verloren in je carrière of weet je persoonlijk niet zeker welke richting je op moet? Heb je het gevoel dat je meer kunt bereiken, maar weet je niet hoe?

Een kerntalentenanalyse biedt de oplossing. Ontdek jouw potentieel én waar je écht energie van krijgt, zodat je met zelfvertrouwen de beste keuzes kunt maken voor je toekomst, voor je carrière en persoonlijke leven.

Laat stress en onzekerheid achter je en start vandaag nog met het ontsluiten van je volledige potentieel. Zet de eerste stap naar een leven vol voldoening en succes!
Doe een kerntalenten-analyse 
én vind de sleutel tot een leven vol voldoening.

Zoektocht naar passie

Voel je je vaak onzeker over je carrièrepad? Vraag je je af waar je echte passie ligt of waarom je niet volledig tevreden bent met je huidige leven? Misschien worstel je met het vinden van de juiste balans tussen werk en persoonlijke tijd, of weet je niet zeker welke keuzes je moet maken om een vervullend en succesvol leven te leiden.

Wat is een passie? Voor Imagik is het dat wat je levensvreugde geeft. Wat je doet stralen en energie geeft. Doe je iets met passie, dan lijkt de wereld soms stil te staan of te vervagen en voel je kracht in jezelf. Passie zorgt ervoor dat je kunt doorzetten wanneer het moeilijker gaat en weer opstaat na een tegenslag.

Herinner jij je nog zo’n moment? Ken jij jouw passie? Weet jij nog wanneer je er laatst mee bezig was?

Je passie vinden is niet eenvoudig. Integendeel, onze opvoeding, onderwijs en arbeidsmarkt stimuleren ons te weinig om ze te ontdekken en ontplooien. Maar als je niet kunt doen wat je intrinsiek motiveert, waar haal je dan energie vandaan? Hoe maak jij dan het verschil?

Met een kerntalentenanalyse ontdek jij waar je passie ligt en hoe je je groei in eigen handen kunt nemen.

Herken je deze behoeften en verlangens?

 • Je innerlijke drijfveer ontdekken: begrijp wat jou echt motiveert en waarom je bepaalde keuzes maakt. Ontdek de diepere redenen achter je acties en krijg helderheid over je doelen.

 • Levensvreugde vinden: identificeer de activiteiten en doelen die je gelukkig maken. Weten wat je levensvreugde geeft, helpt je om meer voldoening te halen uit je dagelijkse leven en werk.

 • Inzicht krijgen in jouw unieke talenten: leer waar je van nature goed in bent en hoe je deze talenten kunt inzetten. Dit inzicht helpt je om je sterke punten te maximaliseren en je volledige potentieel te benutten.

 • Weten wat jou energie geeft: identificeer de activiteiten die je energie en voldoening geven. Hierdoor kun je je tijd en moeite richten op wat jou gelukkig maakt en vermijd je uitputting.

 • Weten wat jou energie kost: begrijp welke activiteiten en situaties je energie vreten en leer hoe je deze kunt vermijden of beperken. Dit helpt je om beter voor jezelf te zorgen en burn-out te voorkomen.

 • Bewuste keuzes maken voor de rest van je leven: gebruik je nieuwe inzichten om weloverwogen beslissingen te nemen in je carrière en persoonlijke leven. Dit zorgt ervoor dat je keuzes maakt die in lijn zijn met je kernwaarden en doelen.

 • Een baan of studiekeuze die bij je past: vind een job of studiekeuze die volledig aansluit bij jouw unieke blauwdruk en energiegevers. Ga met plezier naar je werk of studie, wetende dat je doet wat je echt gelukkig maakt en waar je goed in bent.

Met een diepgaande kerntalentenanalyse krijg je antwoorden op deze vragen en meer. Onze analyse helpt je om diepgaande inzichten te krijgen in wie je bent, wat je drijft en hoe je een leven kunt creëren dat echt bij je past.

Omdat Imagik gedreven is door duurzame impact, transformeren we jouw kerntalentenanalyse van een eenmalig inzicht naar dagelijkse actie. Bij 90% van de mensen verdwijnt het waardevolle inzicht van hun kerntalentenanalyse in de achtergrond na de sessie. Maar met ons Kigami platform blijft deze kennis actief en bruikbaar in je dagelijkse leven.

Created by M. Faisalfrom the Noun Project
Birte Breban
Birte Breban
2023-08-01
Sylvia is een topmadam die jouw persoonlijkheid onder de loep neemt en je een spiegel voorhoudt. Samen gaat ze met je op weg naar de beste versie van jezelf, en motiveert ze je om proactief te zijn en je leven in handen te nemen. Tegelijkertijd helpt ze je ook de kracht van het stilstaan ontdekken, het mogen en laten dromen. Dankzij Sylvia ben ik me bewuster geworden van mijn talenten en hoe deze in te zetten in, zowel professioneel als op persoonlijk vlak. Dankbaar dat ik bij haar terecht ben gekomen en ze mij heeft geïnspireerd te durven dromen en groeien!
Cilla Goossens
Cilla Goossens
2023-02-22
De kerntalentenanalyse was de nagel op de kop. Het heeft me inzicht gegeven ik wie ik ben. Sylvia heeft me daarna verder geholpen om deze talenten verder te ontwikkelen en me te begeleiden bij mijn zoektocht naar mijn droomjob. Mijn droomjob is een ambitieus plan maar jij gelooft in het project dat ik voor ogen heb. Bedankt! Zonder jouw hulp en expertise zou ik vandaag zeker niet staan waar ik sta.
Tom Vreysen
Tom Vreysen
2023-02-19
2022 was voor mij de "bewuste" start van mijn persoonlijke ontwikkeling, een kerntalentenanalyse bij Imagik via het werk was het startsein hiervoor. De ontwikkeling van mijn zelfbewustzijn, mijn identiteit, mijn talent en potentieel, mijn kracht, het verhogen van mijn zelfvertrouwen en zelfbeeld, het leren genieten en voelen, het vergroten van de kwaliteit van mijn leven en het realiseren van mijn dromen en aspiraties, …. Een heel traject zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Een traject zonder een duidelijke planning, zonder eindpunt. En toch zo ongelofelijk leerrijk onder het motto “Live the life you love, Love the life you live”. Bedankt Sylvia Feytons van IMAGIK om me hierin te coachen, sturen, ondersteunen, helpen, raad te geven, pushen … en voor al die liefdevolle sjotten onder mijn gat. Merci Topcoach! 💪👍
lauren hermans
lauren hermans
2023-02-13
In april 2022 kwam ik via via terecht bij Sylvia voor een kerntalenten analyse. Haar analyse verliep heel aangenaam en de resultaten vond ik zeer interessant en inspirerend . Vanaf het eerste moment was er een klik tussen ons. Het bleef dan ook niet bij deze kerntalenten analyse, ik nam haar meteen onder de arm voor verdere coaching. Sylvia is een goedlachse, sterke, spontane, hartelijke, warme en ook zeer intelligente vrouw die uitzonderlijk goed is in wat ze doet. Sylvia is alles wat je zoekt in een loopbaancoach. Ze houdt je (liefdevol) een spiegel voor wanneer nodig, motiveert je om je “eigen” pad te bewandelen en keuzes te maken, ownership te nemen in je leven en steunt je every step of the way, heeft een hart van goud, wil enkel het beste voor haar klanten en beschikt over de nodige kennis om haar klanten kwalitatief bij te staan. Ze gelooft in haar klanten en krijgt (alvast van mij) alle vertrouwen in de plek. Dat verdient ze. Ik raad haar ten zeerste aan, als coach en als Kerntalenten analiste. Bij Sylvia ben je in zeer goede handen. Bij haar voel je je gezien en gehoord.
Tiphaine de Portbail
Tiphaine de Portbail
2023-02-05
Sylvia, ik wil je enorm bedanken voor jouw coaching met gebruik van de kerntalenten analyse! 🙏🙏 Je hebt me geholpen om me beter te kenen en mijn entourage beter te begrijpen. Maar vooral je moedigde me aan om sterke beslissingen te nemen om mijn ambities te verwezenlijken. Ik weet dat ik nog beslissingen zal moeten nemen, en ik voel me nu sterker om dit te doen ! Ik heb andere coaches gezien maar je makte echt een verschil. Je bent een sterke en inspirerende vrouw! 🔥
Diane Thijs
Diane Thijs
2023-01-12
Sylvia heeft mij uitgedaagd! Door vragen en opmerkingen over wie ik ben, wat zij in mij ziet en voelt. Kritisch samen naar mijn kennis en zichtbaarheid kijken. Zij heeft zij mij enorm verder geholpen in mijn groei! Doelgerichte vragen en vooral door haar opmerking: " wat heb je nodig en hoe kan ik je daarbij helpen ( of wie kan ik je aanbevelen) " . Haar kennis en enthousiasme maken dat een opdracht heel leuk wordt! Ik ben haar dankbaar voor elke opmerking om beter te worden. Zonder haar had ik de online academie nooit durven opstarten en kijk waar we nu staan met het kwaliteitslabel HUID!Expert. Trots, echt trots!
Sophie Maes
Sophie Maes
2023-01-08
Sylvia, even was ik de weg kwijt in een bos vol paden zo'n 2 jaar geleden. Ik voelde me verloren lopen. Via google vond ik jouw gegevens voor een kerntalentenanalyse. De eerste kennismaking telefonisch gaf al dadelijk een erg gemoedelijk gevoel. Je bent spontaan, heel oprecht en echt, ... Ik voelde me in goede handen. Je bekijkt de hele persoon voor je.... in al zijn of haar facetten. De kerntalentenanalyse was fijn en inspirerend tegelijk. Je zette voor mij wegwijzers in het bos waar ik verloren liep. Nog wekelijks kom ik in situaties dat ik mezelf door de analyse kan geruststellen of keuzes maken. Bedankt. Oprecht bedankt 🙏
Ilse Josson
Ilse Josson
2023-01-05
In november 2022 heb ik een KernTalentenanalyse laten uitvoeren bij Sylvia Feyton. In een sessie van amper 3 uur gaf ze me inzicht in al mijn KernTalenten, mijn drijfveren, mijn normen en waarden. Snel volgde ook een uitgebreid geschreven verslag. Ik ben heel blij Sylvia ontmoet te hebben, met haar intelligentie, dynamiek en persoonlijk parcours is ze een echte inspiratiebron, zeker voor startende ondernemers. Sylvia is zeer vriendelijk, to the point en raakt de juiste snaren aan zodat er mooie muziek kan ontstaan. Ze motiveert je om jezelf te zijn en je eigen weg te zoeken en angst voor falen achter je te laten. Zeker een aanrader om bij Sylvia aan te kloppen voor coaching, KernTalentenAnalyse en strategische vraagstukken.

Wat is een kerntalenten analyse?

Een kerntalenten analyse plaatst je niet in een hokje. Ze vertelt meer over wie jij kan worden dan wie je vandaag bent en gisteren was.

Een kerntalenten analyse geeft je diepgaand inzicht in je aard, potentieel en intrinsieke motivatie. Hiervoor gaan we helemaal terug naar je kindertijd, want terwijl je speelde toonde je spontaan je kerntalenten. Een kerntalentenanalyse vertrekt vanuit de idee dat je geboren bent met een blauwdruk van 23 kerntalenten. Elk van deze kerntalenten kan je groot, half of klein hebben. Een klein kerntalent betekent dat het je energie kost om dit talent in te zetten. Een sterk kerntalent betekent dat je erg veel energie krijgt om het in te zetten en dat je hierin kunt uitblinken.

Hoe werkt het?

 1. Inzicht in je verleden: We duiken in je kindertijd om te ontdekken hoe je je kerntalenten toen al liet zien tijdens het spelen. Dit helpt ons om een helder beeld te krijgen van je natuurlijke aanleg en waar je energie van krijgt.

 2. Jouw blauwdruk van 23 kerntalenten: We identificeren je 23 kerntalenten en bepalen of je elk talent groot, half of klein bezit. Dit geeft je een duidelijk overzicht van waar je sterke punten liggen en welke activiteiten je energie opleveren/kosten.

 3. Praktische toepassingen: Met deze inzichten kun je bewuste keuzes maken in je carrière en persoonlijke leven. Door te focussen op je sterke kerntalenten, kun je je energie en potentieel maximaliseren.

Imagik werkt met gecertificeerde Kerntalenten analisten.  Methodologie door Coretalents

Een kerntalenten analyse geeft jou:

Een kerntalentenanalyse biedt je niet alleen inzicht in je natuurlijke talenten en drijfveren, maar transformeert ook je leven op meerdere vlakken. 

 • Verhoogde levensvreugde: door inzicht te krijgen in wat jou echt gelukkig maakt, kun je je dagelijkse leven zodanig inrichten dat het vervullender en plezieriger wordt. Je ontdekt welke activiteiten en doelen je energie en vreugde geven, waardoor je meer voldoening uit je leven haalt.
 • Betere carrière- en studiekeuzes: met een duidelijk begrip van je sterke kerntalenten kun je beter beslissen welke carrière- of studiekeuzes het beste bij je passen. Je kiest voor een baan of studie waarin je floreert en energie van krijgt, waardoor je prestaties en tevredenheid toenemen.
 • Juiste hobby’s en vrijetijdsactiviteiten: je ontdekt welke hobby’s en activiteiten je echt plezier geven en bij je passen. Dit zorgt ervoor dat je vrije tijd niet alleen ontspannend is, maar ook verrijkend en energiek.
 • Diepgaande zelfkennis en acceptatie: je krijgt een helder beeld van wie je bent en wat je uniek maakt. Dit helpt je om vrede te hebben met jezelf en je niet te willen veranderen naar het beeld van anderen. Je leert jezelf te waarderen en te accepteren zoals je bent.
 • Duurzame groei en zelfontwikkeling: de inzichten die je verkrijgt uit de analyse worden geen eenmalige openbaring, maar een blijvende bron van groei. Dankzij het Kigami-platform zijn je resultaten altijd slechts één klik verwijderd, wat het mogelijk maakt om dagelijks met je kerntalenten bezig te zijn. Dit continue inzicht helpt je om je kennis om te zetten in actie en duurzame groei te realiseren.
 • Lang leven bewuste keuzes: door voortdurend inzicht te hebben in je kerntalenten, kun je levenslang bewuste keuzes maken die je energie en geluk maximaliseren. Dit helpt je om een leven te leiden dat echt bij je past en waarin je je volledige potentieel benut.
 • Geen spijt aan het einde van je leven: door te leven volgens je natuurlijke talenten en drijfveren, kun je aan het einde van je leven tevreden terugkijken. Je zult geen spijt hebben van je keuzes, omdat je hebt geleefd op een manier die echt bij je past en je maximale potentieel hebt benut.
 • Voorkomen van burn-out en stress: door te weten wat je energie kost en wat je energie geeft, kun je je leven zo inrichten dat je minder stress ervaart en burn-out voorkomt. Je leert om je energiegevers te maximaliseren en je energievreters te minimaliseren, wat bijdraagt aan een gezonder en gelukkiger leven.
een hand die een smartphone vasthoud met een afbeelding van het Imagik App

Waarom onze Kigami applicatie?

In tegenstelling tot een traditionele analyse die eindigt met een stoffige PDF, biedt het Kigami-platform je continu en gemakkelijk toegang tot je inzichten. Met één klik heb je je kerntalenten bij de hand, waardoor je dagelijks kunt reflecteren en actie kunt ondernemen. Dit maakt het mogelijk om je inzichten duurzaam te implementeren en voortdurend te groeien.

 1. Dagelijkse reflectie en actie: het platform helpt je om regelmatig stil te staan bij je kerntalenten en je acties daarop af te stemmen. Hierdoor blijft de kennis levendig en toepasbaar in je dagelijks leven.
 2. Inzicht naar actie: het platform ondersteunt je bij het omzetten van inzichten in concrete acties. Hierdoor realiseer je echte, duurzame veranderingen in je leven.
 3. Continu leren en groeien: met het platform kun je je voortgang bijhouden en nieuwe inzichten opdoen, wat je helpt om je steeds verder te ontwikkelen en te groeien.

DE IMPACT VAN IMAGIK

Wij stelden onszelf te vraag, wat is nu de Impact van Imagik? Het resultaat is een verzameling verhalen van heel uiteenlopende mensen die over de jaren bij Imagik zijn langsgeweest.

Op deze manier verkrijgen wij jouw unieke blauwdruk:

We starten de analyse met een grondige voorbereiding. Je ontvangt een link naar een online vragenlijst die je voorafgaand aan de analyse invult. Op basis van deze vragenlijst krijgen we al een eerste indruk van je kerntalenten. De antwoorden dienen als waardevolle input, maar de echte analyse vindt plaats tijdens het gesprek.

Tijdens het analysegesprek bespreken we de antwoorden uit de vragenlijst en duiken we dieper in jouw ervaringen met je favoriete speelgoed. We onderzoeken hoe je hiermee speelde en wat dit onthult over je kerntalenten. Dit gesprek helpt ons om een helder beeld te krijgen van jouw natuurlijke talenten en drijfveren.

 

Aan het einde van de analyse wordt jouw unieke blauwdruk duidelijk. We nemen de tijd om je een gedetailleerde uitleg te geven over wat we hebben ontdekt.

De duur en diepgang van deze terugkoppeling zijn afhankelijk van het gekozen pakket. Voor het light pakket is de terugkoppeling een half uur, terwijl het standaard pakket een uitgebreide terugkoppeling van 1,5 uur biedt.

Light pakket:

 • Een overzicht van je 23 kerntalenten: Welke zijn groot, half of klein, en wat betekent dit voor jou?
 • Inzicht in je energiegevers en energievreters: Wat geeft je energie en wat kost je energie?

Standaard pakket:

 • + Praktische tips: Hoe kun je deze inzichten toepassen in je dagelijkse leven, studie of werk?
 • + Persoonlijk advies: Specifieke aanbevelingen voor carrière- en levenskeuzes die in lijn zijn met je kerntalenten.

Hierdoor zorgen we ervoor dat je volledig begrijpt hoe je je nieuwe inzichten kunt gebruiken om bewuste keuzes te maken.

Afhankelijk van het gekozen plan voeren we een diepte-interview uit. In dit uitgebreide gesprek leggen we connecties met jouw kerntalentenblauwdruk en analyseren we hoe en in welke mate jouw kerntalenten zich hebben gemanifesteerd in je studies en loopbaan tot nu toe.

Tijdens het diepte-interview duiken we nog verder in je kindertijd, maar bespreken we ook de periode daarna. We onderzoeken welke studies je hebt gevolgd, welke banen je hebt gehad, en welke obstakels je bent tegengekomen die je mogelijk hebben belemmerd in het uitleven van je volledige potentieel. We gaan echt de diepte in om een compleet beeld te krijgen van jouw unieke talenten en drijfveren.

Na de analyse en toelichting krijg je levenslange toegang tot ons Kigami-platform. Afhankelijk van het gekozen pakket krijg je standaard toegang tot de 23 kerntalenten of, met het meest uitgebreide pakket, ook toegang tot jouw persoonlijke combinaties.

In ons Kigami-platform heb je toegang tot jouw gedetailleerde persoonlijke verslag, waarin we jouw blauwdruk visueel weergeven en alle kerntalenten grondig toelichten. Dit platform zorgt ervoor dat je altijd en overal je kerntalenten kunt raadplegen en gebruiken om bewuste keuzes te maken in je dagelijks leven, studie en werk.

Alle gesprekken hoeven niet fysiek plaats te vinden; ze kunnen ook online worden uitgevoerd. Hierdoor kan Imagik klanten over de hele wereld bedienen, ongeacht hun locatie. Dit maakt het mogelijk om flexibel en efficiënt te werken, zonder in te boeten op de diepgang en kwaliteit van de analyse. We hebben analisten die perfect Engels en Frans spreken, en ons Kigami-platform is beschikbaar in meerdere talen, zodat je altijd in je voorkeurstaal kunt werken.

Indien je na de kerntalentenanalyse concreet aan de slag wilt gaan met deze inzichten in je dagelijkse leven, bieden wij ook natrajecten aan.

We helpen je verder ontdekken hoe je jouw unieke blauwdruk dagelijks kunt inzetten. We verdiepen ons in jouw specifieke vraagstukken, of deze nu betrekking hebben op ondernemerschap, loopbaan, of de privésfeer.

Het opvolgtraject is volledig geïndividualiseerd en afgestemd op jouw behoeften en doelen.

Wat zijn de opties?

Om ervoor te zorgen dat je de meest geschikte ervaring hebt met jouw analyse, hebben we drie aankoopplannen ontwikkeld. Elk plan is ontworpen met verschillende behoeften in gedachten. Hieronder vind je een handig overzicht om te bepalen welke optie het best bij jou past:

Light

De goedkoopste manier voor het verkrijgen van jouw individuele blauwdruk

€290*

/incl. BTW​

* Toegang tot het combinatie gedeelte is in het Kigami platform voor 90€ bij te kopen.

*Toekomstige nieuwe betalende features zijn niet inbegrepen

Standaard​

Een goed fundament voor het maken van toekomstige duurzame keuzes. ​

€600*

/incl. BTW​

* Toegang tot het combinatie gedeelte is in het Kigami platform voor 90€ bij te kopen.

*Toekomstige nieuwe betalende features zijn niet inbegrepen

VIP

Als je kiest voor ware diepgang op elk niveau om jezelf te leren kennen. ​

€870*

/incl. BTW​

*Toekomstige nieuwe betalende features zijn niet inbegrepen

Kennismaken?

Ben je benieuwd hoe een kerntalentenanalyse jou kan helpen om je volledige potentieel te ontdekken en te benutten? Boek dan een vrijblijvende kennismaking met een van onze analisten. We bespreken graag jouw vragen en laten zien hoe onze aanpak jou verder kan helpen.

Plan je vrijblijvende kennismaking vandaag nog en zet de eerste stap naar een leven vol voldoening en succes!