Wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen

Je bedrijf zijn volle potentieel laten ontwikkelen? Daar gaan we voor.

Voor je werknemers

Kerntalentenanalyse

Met een kerntalentenanalyse brengen we de blauwdruk van jouw karakter, talenten en motivatie in kaart. Het doel? Je passies ontdekken en een leven lang bewuste keuzes maken. Je kan je kerntalenten inzetten in een professionele context en daarbuiten.

High performance coaching

Professioneel succes vereist doeltreffend handelen. Daarvoor moet je eerst jezelf, je talenten en valkuilen grondig kennen. Als jij klaar bent voor een fundamentele aanpak, coachen wij jou naar daadkrachtig en efficiënt eigenaarschap en professioneel succes vanuit je roeping.

Female leadership

Imagik gaat voluit voor vrouwelijk leiderschap en draagt het dagelijks uit. We coachen jou to lead by example. Bouw aan een wereld met meer zachtheid, empathie en verbinding. Vanuit kracht en vertrouwen, om te inspireren en stimuleren.

Hoogbegaafdheid

Hoogbegaafde professionals ervaren dagelijks drempels op de werkvloer. In ons gespecialiseerde traject voor hoogbegaafden coachen wij jou naar je volle potentieel. We werken ook met organisaties die hoogbegaafden beter willen integreren op hun werkvloer.

Mentorship

Op bepaalde momenten in je carrière heb je een klankbord nodig. Een luisterend oor maar vooral iemand die expertise, ervaring en competenties deelt zodat jij kan groeien. Wij zijn het eerste nummer dat je belt als je stappen wil zetten in jouw ontwikkeling.

Groepsbegeleiding

Jouw managementteam werkt pas goed als iedereen elkaar écht kent. Dit groepstraject begint met een kerntalentenanalyse en een persoonlijk ontwikkelingsplan voor elke manager en CEO.

Voor je bedrijf

Bedrijfsstrategie

Het fundament van je bedrijf. We leggen je visie vast, hoe je die realiseert en hoe je jezelf uniek positioneert. We brengen ook je mensen en middelen in kaart en de nodige stappen om je doel te bereiken.

 

Marketing

Je marketing- en communicatiestrategie vertrekt van een SWOT- en concurrentieanalyse. We leggen ook je merkidentiteit, USP en communicatieplan vast, beschrijven je doelgroepen en bepalen je kanalen.

 

Employee value proposition

Talent trek je aan met een goede employee value proposition. Daarin staan vooral de persoonlijkheid en waarden van jouw organisatie centraal, naast verloning, ontwikkelingsmogelijkheden enzovoort.

Innovatiestrategie

Jouw innovatiestrategie bepaalt hoe je innovatie binnenbrengt in je bedrijf. We analyseren je innovatiecultuur en hoe je concurrenten innoveren. We kijken ook hoe je deze strategie binnen je structuur kan implementeren.

Businessmodel

Met je businessmodel bepalen we hoe jij waarde creëert: wat je aanbiedt, aan wie, welke meerwaarde je biedt en hoe dit winst oplevert. Dit doen we met het business model canvas.

Change

Interne en externe factoren kunnen een impact hebben op je bedrijfsstrategie. Met een goede change strategie analyseer je de gevolgen daarvan en kan je veranderingen op een succesvolle manier implementeren.

Sluit je aan bij de 200+ klanten en bedrijven

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen