Ontdek
ons verhaal

Opgericht in 2017 door Sylvia Feytons, staat Imagik voor het ontsluiten van ongekend potentieel. Wij geloven dat iedereen essentieel is, impact kan maken, en veel onbenutte kracht bezit. Onze samenleving waardeert conformiteit, maar wij vragen: "Wat is normaal?" We dagen de standaard uit en moedigen iedereen aan om boven het maaiveld uit te stijgen, hun unieke zelf te omarmen en te schitteren. Welkom bij Imagik!

Wie, wat
is Imagik?

Duik dieper in wat Imagik te bieden heeft en laat je inspireren. Voel of onze boodschap met jou resoneert zodat we samen kunnen starten aan jouw persoonlijke ontwikkelijksreis.

Vrouw in een blauw jasje en wit shirt zit aan een tafel met een vaas gele tulpen, met een decoratieve behangachtergrond

Wie ben ik

Presentatie slide met de naam 'Sylvia Feytons' en de vraag 'Wat maakt ons uniek?' naast het beeld van een wolf, tegen een achtergrond met geometrische vormen en een kleurverloop van donkergroen naar oranje."

Wat maakt ons uniek?​

Wat is ons aanbod?

Wie is onze ideale klant?

Ben je een werknemer?

Hoe omgaan met angst?

Ontmoet
onze founder

Sylvia Feytons is niet alleen de drijvende kracht achter Imagik maar ook burgerlijk ingenieur, ondernemende geest, bekroonde zakenvrouw en een gepassioneerde coach en consultant.

Met een rijke achtergrond variërend van het opzetten van haar eigen onderneming en erkend worden als de meest beloftevolle onderneemster van Limburg, tot het leiden van initiatieven zoals de Failing Forward campagne, heeft Sylvia een unieke mix van expertise in coaching, innovatie, marketing en leiderschap.

Haar aanpak is eenvoudig maar krachtig: “I lead by example and I connect the dots!”. Met een diepe toewijding aan het helpen van individuen en teams hun volledige potentieel te realiseren, zet Sylvia haar brede ervaring en hart voor vernieuwers, ontdekkers en high performers in voor Imagik.

Ben jij klaar om gewoon te zijn wie je bent?