Imagik Team

Ons team bestaat uit professionals met een hart voor coaching en persoonlijke ontwikkeling. Elk teamlid brengt unieke ervaringen en inzichten mee die onze diensten verrijken. Maak kennis met de mensen die jouw groei mogelijk maken. Wij zijn trots om hen hier voor te stellen. Leer onze experts kennen en ontdek wie wij zijn, wat ons drijft en hoe wij jou kunnen ondersteunen in je reis naar persoonlijke en professionele vervulling.

Sylvia Feytons

Ik heb een hart voor vernieuwers, doorzetters en high performers die hun volle potentieel willen realiseren en kwaliteit willen op alle domeinen van hun leven.

Lauren Hermans

Schoolverlater of twijfels over je studiekeuze? Ontdek via een kerntalenten-analyse wat jou drijft. Samen verkennen we jouw unieke pad!

Nina Mariën

Ik combineer ervaring als kinesitherapeut en coach om welzijn te bevorderen met een holistische benadering en empathie.

Hanne Hendrikx

Gedreven Marketing & Events studente, ook verantwoordelijk voor marketing & administratie bij ons.

Wie, wat
is Imagik?

Duik dieper in wat Imagik te bieden heeft en laat je inspireren. Voel of onze boodschap met jou resoneert zodat we samen kunnen starten aan jouw persoonlijke ontwikkelijksreis.

Vrouw in een blauw jasje en wit shirt zit aan een tafel met een vaas gele tulpen, met een decoratieve behangachtergrond

Wie ben ik

Presentatie slide met de naam 'Sylvia Feytons' en de vraag 'Wat maakt ons uniek?' naast het beeld van een wolf, tegen een achtergrond met geometrische vormen en een kleurverloop van donkergroen naar oranje."

Wat maakt ons uniek?​

Wat is ons aanbod?

Wie is onze ideale klant?

Ben je een werknemer?

Hoe omgaan met angst?

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen