Zijn wie
je bent.

Bij Imagik geloven we dat ieder individu uniek is, met een schat aan onaangeboorde mogelijkheden. In onze maatschappij wordt er vaak een vorm van 'normaal' gepredikt, waarbij uitblinken of je hoofd boven het maaiveld uitsteken soms ontmoedigd wordt. Maar wie definieert wat 'normaal' is? Onze visie is verankerd in het idee dat elk individu het verdient om authentiek te zijn, los van afkomst, gender of intellect.​

Created by M. Faisalfrom the Noun Project
Visie

Onze visie is verankerd in het idee dat elk individu het verdient om authentiek te zijn, los van afkomst, gender of intellect.

Hierbij is het cruciaal om je eigen unieke blauwdruk van talenten te kennen. Het begrijpen van je eigen potentieel, het herkennen van wat je werkelijk energie geeft en het identificeren van je passies zijn essentieel voor groei en welzijn.

Enkel focussen op vaardigheden is niet genoeg. Je kan ergens uitstekend in zijn, maar haal je ook vreugde en voldoening uit die activiteit?

 

Wij omarmen een holistische benadering, waarbij lichaam, ziel en geest als één geheel worden gezien. Deze drie componenten kunnen niet geïsoleerd van elkaar worden beschouwd. Hun integratie en harmonie leiden tot een dieper zelfinzicht en het vermogen om innerlijk leiderschap te omarmen.

Bij Imagik zijn we ervan overtuigd dat elk individu van binnenuit de kracht bezit om te bloeien en te schitteren in zijn of haar eigen licht.

Bij Imagik geloven we dat intelligentie een intrinsieke waarde heeft in het verwerven van vaardigheden en het ontluiken van potentieel en deze component mag niet genegeerd worden.​

Onze holistische benadering

Imagik is diep geworteld in de overtuiging dat een holistische benadering van het individu essentieel is voor ware zelfontplooiing en leiderschap. Wij zien het lichaam, de ziel en de geest niet als gescheiden entiteiten, maar als nauw verweven aspecten van het mens-zijn die elkaar beïnvloeden en versterken. In plaats van elk element afzonderlijk te benaderen, streven we ernaar om ze in harmonie met elkaar te brengen, waardoor een dieper zelfbewustzijn en een sterkere verbinding met de eigen kern ontstaat.

Door deze integrale benadering kunnen individuen leren luisteren naar de signalen van hun lichaam, in contact komen met hun diepste emoties en drijfveren, en een helderder bewustzijn van hun gedachten en overtuigingen ontwikkelen. Deze samensmelting en wederzijdse versterking van lichaam, ziel en geest stelt mensen in staat om barrières te doorbreken, hun volledige potentieel te ontdekken en een authentiek en vervuld leven te leiden.

Created by M. Faisalfrom the Noun Project
Missie

Bij Imagik zijn we gedreven om mensen – zowel jong als oud – te helpen transformeren tot zelfverzekerde, zelfbewuste, gezonde individuen die zichzelf waarderen, in hun capaciteiten geloven en de moed hebben om tegenslagen te overwinnen.

We streven ernaar om bedrijven te ondersteunen bij het vormgeven van een omgeving waar talentvolle en bewuste medewerkers volledig tot hun recht komen. Want enkel in zo’n omgeving geloven we dat organisaties een grotere sociale, innovatieve en maatschappelijke impact kunnen hebben.

In deze snel veranderende wereld begrijpen we het belang van voortdurende innovatie. Daarom bieden we een scala aan producten, diensten en strategieën – allemaal geïnformeerd door de nieuwste methoden en technologieën. Dit aanbod is er voor een diverse groep, waaronder kinderen, particulieren, bedrijven en scholen.

 

Wij zien ontwikkeling als een levenslang traject en staan klaar om zowel individuen als organisaties te ondersteunen in elke fase van hun groeiproces. Daarom hechten we groot belang aan ons partnerschap met cliënten, of het nu individuen, scholen of bedrijven zijn, we willen bouwen aan duurzame relaties. Deze relaties zijn gebaseerd op vertrouwen, respect en wederzijdse groei.

Bij Imagik staat het individu centraal, zelfs wanneer we voor bedrijven werken. Wij geloven hartstochtelijk dat iedereen over unieke talenten beschikt. Het is onze drijfveer om mensen te helpen deze talenten te ontdekken en te laten bloeien. Wij leggen de nadruk op het herkennen van KernTalenten, interesses en persoonlijkheden. Ons doel is om een persoonlijke blauwdruk te identificeren en deze naadloos te integreren binnen de cultuur van een organisatie.

Een bedrijf kan pas echt floreren wanneer al zijn medewerkers dat ook doen, en wij zijn hier om die transformatie te faciliteren.

Aan de slag als Imagik Coach?

Waarden en normen van Imagik

Bij Imagik geloven we in het handhaven van een sterke set waarden en normen die de kern vormen van alles wat we doen en de manier waarop we het doen. Deze waarden en normen zijn als volgt:

  1. Authentiek: We blijven altijd trouw aan onszelf en onze overtuigingen. We waarderen echtheid en oprechtheid, zowel intern als in onze interacties met anderen.
  2. Kwaliteit: Onze inzet voor kwaliteit is onwankelbaar. Of het nu gaat om producten, diensten of relaties, we streven altijd naar het hoogste niveau van uitmuntendheid.
  3. Gedreven door Impact: We zijn niet tevreden met alleen maar ‘goed genoeg’. We willen een blijvende positieve impact hebben op de individuen en organisaties waarmee we werken.
  4. Discipline: Deze waarde is fundamenteel voor onze organisatie. Door discipline in onze processen en benaderingen te handhaven, zorgen we voor consistentie en effectiviteit.
  5. Fout Tolererend: We erkennen dat fouten gebeuren en beschouwen ze als leermomenten. Dit moedigt innovatie en risiconeming aan binnen veilige grenzen.
  6. Inclusief: Wij geloven in gelijkheid en diversiteit. Iedereen verdient een kans, ongeacht achtergrond, afkomst of overtuiging.
  7. Ondernemend: Met een proactieve en ondernemende geest zoeken we constant naar nieuwe kansen en manieren om waarde toe te voegen.
  8. Betrouwbaar: Integriteit en betrouwbaarheid zijn fundamenteel voor ons. Als Imagik zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen.
  9. Creatief: In een steeds veranderende wereld waarderen we creativiteit en innovatie. Het stelt ons in staat om unieke oplossingen en benaderingen te ontwikkelen.
  10. Verbindend: Samenwerking en verbinding staan centraal in onze aanpak. We geloven dat wanneer we krachten bundelen, er geweldige dingen kunnen gebeuren.

 

Door vast te houden aan deze waarden en normen, zorgen we ervoor dat Imagik een krachtige positieve invloed heeft op de wereld om ons heen.

Artistieke afbeelding van een vrouw in een blauwe jurk met opwaaiend oranje haar, lachend naar de hemel, omgeven door vliegende vogels en herfstbomen
Wat is de definitie van floreren?

Bij Imagik draait alles om jóú. Wij zijn er écht van overtuigd dat iedereen unieke talenten heeft, en het is onze grootste passie om die talenten te helpen floreren

Nou, voor ons bij Imagik is floreren niet zomaar een modewoord. Het heeft diepgang, betekenis.

Floreren gaat verder dan alleen tevreden zijn; het betekent dat je een diepe voldoening en blijdschap ervaart in elk facet van je leven. Je wordt ‘s ochtends wakker met een gevoel van dankbaarheid voor wie je bent en wat je hebt bereikt. Je spreekt met een authentiek gevoel van trots wanneer je zegt: “Dit ben ik, dit is mijn werk, en ik ben er goed in.” Je voelt je gewaardeerd en ondersteund, zowel door de mensen die dichtbij je staan als door je bredere omgeving.

 

Echt floreren is het omarmen van je eigen kracht, het maximaal benutten van je talenten zonder je te vergelijken met de weg die anderen hebben bewandeld. Het gaat er niet om perfectie na te streven, maar om te erkennen dat sommige dagen productiever zijn dan andere. En ondanks alle mogelijke hindernissen die het leven op je pad kan werpen, blijf je veerkrachtig, energiek en vrij van verstikkende stress.

Dus, in de kern, betekent floreren voor ons een staat van evenwicht en harmonie met jezelf, je werk, je relaties en de wereld om je heen. Het is een staat waarin je je volledige potentieel bereikt en viert, elke dag opnieuw.

Dát, lieve mensen, is wat wij bij Imagik bedoelen met floreren. Dat is niet zomaar een slogan voor ons. Nee, dat is onze missie, elke dag weer. Elk moment dat we opstaan, denken we na over hoe we iemand zoals jij kunnen helpen zijn of haar volledige potentieel te bereiken. En daarom, elke dag, zetten we ons in met alles wat we hebben, om jouw talenten te laten bloeien.En dat is wat we voor iedereen willen.”

Ben jij klaar om gewoon te zijn wie je bent?