High performance coaching

Kom tot de kern van wie je bent en bereik wat belangrijk is voor jou. High performance coaching is een traject naar diepgaande verandering, een kwaliteitsvol leven en krachtig, doeltreffend ondernemerschap en professioneel succes.

Start een diepgaand traject naar jouw roeping, vind wat jou energie geeft en bouw het leven en de carrière die bij je past

Je werkt hard, dag en nacht zelfs. Je bereikte al heel wat maar voelt dat je nog niet bent waar je thuishoortAmbities en doelen heb je in overvloed maar je loopt jezelf vast in belemmerende patronen en gedachten. Je zoekt naar wat je energie geeft.

Toch voel je die ontembare drive in jou. Je kan er niet omheen. Je wil succes, uitblinken en kwaliteit op elk levensdomein. Kortom, jij wil je volle potentieel realiseren. Thuiskomen. Op jouw voorwaarden! Dat kan met high performance coaching.

Met high performance coaching creëer jij de zelf discipline om het beste uit jezelf te halen zodat jij je volle potentieel kan realiseren. 

Waar zoek je naar?

 • kwaliteit op alle domeinen van je leven;
 • jezelf zijn en excelleren;
 • doen wat je energie geeft;
 • investeren in jezelf;
 • discipline aan de dag leggen;
 • je ambities waarmaken?

De resultaten in a nutshell

 • een verbinding tussen je talenten en passies
 • ondernemen vanuit je roeping
 • fundamentele verandering
 • belemmerende gedachten en patronen doorbreken
 • snel en doeltreffend van punt A naar punt B
 • kwaliteit en succes op elk levensdomein
 • jouw carrière en leven op jouw voorwaarden

High Performance Coaching brengt je niet alleen efficiënt naar je professionele doelen. Je realiseert er ook succes en kwaliteit mee op alle levensdomeinen.

Sneller naar kwaliteit en succes via jouw kerntalenten

Succesvolle ondernemers, intrapreneurs en andere professionals delen verschillende eigenschappen met elkaar. Ze handelen snel en doeltreffend en kennen zichzelf, hun sterktes en zwaktes. Ze zijn gepassioneerd en verbinden hun talenten met hun passies om hun volle potentieel en dat van hun bedrijf te bereiken.

Als ambitieuze persoon ben jij je belangrijkste asset. Als je efficiënt van punt A naar B wil, moet je dus grondig naar jezelf kijken. High performance coaching legt de vinger op jouw blinde vlekken, belemmerende gedachten en patronen.

Imagik voegt daar een grondige zoektocht naar jouw kerntalenten aan toe. Want als je weet wat jou energie geeft, wat energie kost, wat jouw talenten zijn en waar je passies liggen, onderneem jij vanuit je roeping en ervaar je sneller succes op professioneel én persoonlijk vlak.

Zo werken we

We luisteren naar je vraag en maken duidelijk wat jij van ons mag verwachten. In het kennismakingstraject bepalen we de doelen van het voortraject.

Ons voortraject is een kennismakingstraject van 8 uur waarin we al van start gaan. Op deze manier kunnen we zien of we daadwerkelijk een match zijn. We leren elkaar kennen. Dit voortraject bestaat uit 1 sessie van 4 uur gevolgd door 2 sessies van 2 uur. Is er een match? Dan starten we het high performance traject op.

Een high performance traject met Imagik duurt 12 weken.We zien elkaar 1 keer per week gedurende 1 uur of 2 uur, elke twee weken. Elk traject is maatwerk. We gaan aan de slag met jouw unieke bouwplan en werken met jouw uitdagingen en problemen. We stellen doelen die voor jou relevant zijn en kijken wat jou belemmert en hoe jij je talenten kan inzetten om deze patronen te doorbreken.

 

Ben jij klaar om gewoon te zijn wie je bent?

Ontdek meer van ons aanbod

Kerntalentenanalyse

Met een kerntalentenanalyse brengen we de blauwdruk van jouw karakter, talenten en motivatie in kaart. Het doel? Je passies ontdekken en een leven lang bewuste keuzes maken. Je kan je kerntalenten inzetten in een professionele context en daarbuiten.

Female leadership

Imagik gaat voluit voor vrouwelijk leiderschap en draagt het dagelijks uit. We coachen jou to lead by example. Bouw aan een wereld met meer zachtheid, empathie en verbinding. Vanuit kracht en vertrouwen, om te inspireren en stimuleren.

Mentorship

Op bepaalde momenten in je carrière heb je een klankbord nodig. Een luisterend oor maar vooral iemand die expertise, ervaring en competenties deelt zodat jij kan groeien. Wij zijn het eerste nummer dat je belt als je stappen wil zetten in jouw ontwikkeling.