Voor Analisten & Coaches

Bij imagik kan je aan de slag als Imagik Coach, freelance coach of je kan in ons partner programma stappen als kerntalenten analist via de Imagik App

Ontdek, Groei en Transformeer bij Imagik

Bij Imagik is het niet zomaar werken; het is een roeping om het beste in jezelf en anderen naar boven te halen.

We geloven sterk in het unieke potentieel dat in ieder van ons schuilt. Hier ben je niet zomaar een werknemer, maar een essentieel onderdeel van een gemeenschap die streeft naar persoonlijke en professionele groei. Fouten? Die zien we als leeropportuniteiten. Emoties? Die worden geëerd en omarmd. Je wordt hier niet alleen gewaardeerd voor je bijdragen, maar ook voor het authentieke zelf dat je inbrengt. Dankzij onze innovatieve virtuele werkruimte geniet je van flexibiliteit, terwijl je tegelijkertijd deel uitmaakt van een hechte gemeenschap.

Bij Imagik nodigen we je uit om samen met ons te ontdekken, te groeien en te transformeren. Onze missie is niet alleen om het potentieel van onze klanten te ontsluiten, maar ook om ervoor te zorgen dat jij, als deel van het Imagik-team, elke dag opnieuw je grenzen kunt verleggen.

Werken
bij Imagik

Sylvia Feytons is niet alleen de drijvende kracht achter Imagik maar ook burgerlijk ingenieur, ondernemende geest, bekroonde zakenvrouw en een gepassioneerde coach en consultant. Zij vertelt jou graag over werken bij Imagik. 

Ontdek, Groei en Transformeer bij Imagik

Ontdek onze 9 kernwaarden

Aan de slag als?

Freelance
Imagik Coach

Ben jij een gepassioneerde analist/coach, maar voel je je soms wat geïsoleerd? 

Ben je dol op de menselijke connectie, maar raak je ontmoedigd door de technische en marketing aspecten van het runnen van je eigen bedrijf?

Voeg je bij Imagik en versterk samen onze missie en visie. Samen maken we een groter verschil!

Freelance
Kerntalenten analist

Deel je onze waarden maar wil je liever je onafhankelijk behouden? 

Bij Imagik begrijpen we de passie en de drive van kerntalenten analisten die hun eigen merk willen opbouwen vanuit autonomie om zo hun eigen stempel uit te drukken.

Maar we begrijpen ook de uitdagingen die ermee gepaard gaan. Laat ons jou helpen!

Freelance
Loopbaancoach

Ben je coach en wil je met loopbaancheques werken?

Bij Imagik ondersteunen we gepassioneerde coaches die een eigen merk willen vestigen. Als je affiniteit voelt met onze visie en missie, sluit je aan bij ons loopbaancentrum.

Samen versterken we loopbaantrajecten en maken voor velen een groot verschil.

Freelance
KMO Consultant

Ben je consultant en wil je de KMO portefeuille aanbieden?

Imagik waardeert freelance consultants die zowel een eigen merk ambiëren als consultants die onder Imagik willen werken.

Als je ervaring hebt en connectie voelt met onze visie, sluit je dan aan bij ons kwaliteitsmerk. Samen bereiken we meer.

Affiliate partner
programma

Ben je een kerntalenten analist en overtuigd van onze applicatie! 

Overweeg ons partnerprogramma en stuur jouw klanten door naar ons ook al heb je niet het verlangen om direct samen te werken. 

Als je klanten met jouw code bij ons kopen ontvang je een affiliatie fee van 10%. Verhoog passief je inkomsten door onze  samenwerking

Imagik App

Zorg voor duurzame impact bij je klant omdat de resultaten van een kerntalenten analyse altijd binnen handbereik zijn.

een hand die een smartphone vasthoud met een afbeelding van het Imagik App

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen