Werken als freelance Kerntalenten analist
Versterk Jouw Freelance Coaching met Imagik

Samen. Onafhankelijk

Deel je onze waarden maar wil je liever je onafhankelijk als kerntalenten analist behouden?

Bij Imagik waarderen we de passie en de ambitie van kerntalentenanalisten die hun eigen merk willen ontwikkelen. Tegelijkertijd zijn we ons bewust van de uitdagingen die dit met zich meebrengt. Daarom bieden wij ondersteuning aan in het opbouwen van je eigen praktijk, terwijl je ook de flexibiliteit behoudt om je eigen klanten te beheren.

Wij bij Imagik zijn gepassioneerd over marketing en het voeren van campagnes, en we zijn op zoek naar kerntalentenanalisten die geïnteresseerd zijn in het uitvoeren van analyses in onderaanneming voor Imagik. Dit biedt je de unieke mogelijkheid om te kiezen hoeveel je wilt werken in onderaanneming, terwijl je parallel jouw persoonlijke klantenbestand blijft uitbouwen en beheren.

Op deze manier kunnen wij ons concentreren op onze passie voor marketing en technologie, terwijl jij je kunt richten op wat je het liefste doet: coaching en het uitvoeren van kerntalentenanalyses. Zo combineren we het beste van twee werelden: onafhankelijkheid en samenwerking voor groei en succes.

Wij bieden jou aan!

Ontdek wat wij jou te bieden hebben. 

Alle Imagik klanten krijgen automatisch toegang tot de kerntalenten applicatie. Wil je dit aanbieden aan je eigen klanten? Kijk dan even onder Financiële groei en diversificatie.

Je krijgt toegang tot onze diensten zoals loopbaancheques en de KMO-portefeuille, wat je helpt om je diensten aan een breder publiek aan te bieden

Je krijgt de vrijheid om je eigen ritme te bepalen. Je kiest zelf je werktijden en -dagen, waardoor je een balans kunt vinden die voor jou werkt.

Wij nemen de last van administratie van je schouders door onze gestroomlijnde administratie processen, zodat jij je volledig kunt richten op je passie: coachen. Aan het eind van de maand stuur je ons simpelweg je factuur. Het is onze manier om ervoor te zorgen dat jouw talenten optimaal worden benut zonder dat je wordt afgeleid door de dagelijkse beslommeringen van bedrijfsvoering.

Terwijl je geniet van de samenwerking met Imagik, behoud je volledige zeggenschap over jouw eigen merk, website en de manier waarop je jezelf in de markt zet. Jij bepaalt hoe je je unieke stempel op de coachingwereld drukt.

Wij betalen 75€/uur (excl.BTW) voor kerntalenten analyses in onderaanneming. Dat betekent voor een light analyse pakket – 150 €(excl.BTW) en voor een standaard analyse pakket –  300 € (excl.BTW) . Complexe analyses worden bij ons enkel door Imagik Coaches uitgevoerd. 

Breng je jouw klant mee naar Imagik zodat hij ook de Imagik applicatie kan gebruiken, krijg je een aanbrengfee van 150 € per klant.

Bovendien kan je een passief inkomen genereren als je jouw klant meebrengt naar Imagik. Je kan tot 10% commissie verdienen op in-app aankopen en cursussen binnen onze online academy (wordt binnenkort gelanceerd).

Binnen de muren van Imagik is leren een voortdurend proces. Wij bieden de mogelijkheid om je coachingvaardigheden naar een hoger niveau te tillen via onze speciaal ontworpen Imagik coachingopleiding die gebaseerd is op de kerntalenten methode. Of je nu een beginnende of ervaren analist bent, wij voorzien kansen voor verdieping en verrijking, mocht je daar behoefte aan hebben. Het is ons doel om jou te ondersteunen in je groeitraject als professional.

Wat verwachten we van jou

Actieve Participatie:

Elk jaar verrijken we onszelf en onze community door gezamenlijk deel te nemen aan de Imagik Inspiratiedag, waarbij we streven naar vernieuwing, inspiratie en verdieping in ons vakgebied.

Continue Ontwikkeling:

Om te zorgen voor consistente groei en evolutie in je coachingtraject, verwachten we dat je jaarlijks een persoonlijk ontwikkelingsplan indient. Dit zorgt niet alleen voor jouw groei, maar draagt ook bij aan de gezamenlijke kennis binnen Imagik.

Zichtbaarheid:

Ter erkenning van onze vruchtbare samenwerking vragen we je om het Imagik logo prominent op je website te plaatsen. Dit symboliseert niet alleen onze gezamenlijke inzet maar ook de kwaliteitsstandaard die we samen hanteren.

Mentorschap

Sylvia, de drijvende kracht en oprichtster van Imagik, staat voor je klaar. Eenmaal per jaar dien je bij haar een supervisie coachingssessie in te boeken waarbij je dieper kunt duiken in je uitdagingen, successen en ambities en zij zo de kwaliteit kan bewaken. Let wel, deze sessie is niet inbegrepen in de samenwerking en wordt apart gefactureerd.

Klinkt goed? Niet?

Voel jij de connectie met onze missie en visie?

Als onze waarden en doelen resoneren met jouw persoonlijke overtuigingen en ambities, wacht dan niet langer. Wij nodigen je van harte uit om de krachten te bundelen. Door je bij ons aan te sluiten, krijg je direct toegang tot de Imagik Kerntalenten applicatie.

Samen staan we sterk en kunnen we een blijvende, positieve impact maken – niet alleen voor onszelf en onze cliënten, maar voor een wereld die voortdurend in beweging is.

Stap in de wereld van Imagik als Freelance Kerntalenten Analist. Schrijf je nu in en begin vandaag nog aan jouw nieuwe reis!

DE IMAGIK APP

Digitale blauwdruk voor je klanten.

Bij 90% van de mensen verdwijnt het waardevolle inzicht van hun kerntalenten analyse in de achtergrond na de sessie.

Ben je een Kerntalenten analist met ambitie?
Wil jij verder gaan dan het standaard verslag?
Dan hebben wij de perfecte applicatie voor jou!

een hand die een smartphone vasthoud met een afbeelding van het Imagik App

Veel gestelde vragen

Om als coach voor Imagik te werken, is het momenteel vereist dat je ten minste een junior KernTalentenanalist bent. Analisten die nog in opleiding zijn, worden op dit moment niet geaccepteerd. Deze keuze is gemaakt om de kwaliteit en expertise te waarborgen die we aan onze klanten willen bieden. In de toekomst kan het beleid evolueren, waarbij we mogelijk ook coaches buiten het KernTalenten domein overwegen. Echter, voor nu, is een certificering als junior KernTalentenanalist de minimale standaard.

Absoluut. De mate van ondersteuning varieert echter afhankelijk van je associatieniveau met Imagik.

Als onafhankelijke coach ontvang je voornamelijk ondersteuning tijdens de intervisiemomenten. Daarnaast is het essentieel om jaarlijks minimaal één uur intervisie met Sylvia, de oprichtster van Imagik, in te kopen. Dit zorgt ervoor dat we de kwaliteit en coherentie van de coaching kunnen bewaken, zelfs als je onafhankelijk opereert.

Als je kiest om als Imagik coach te werken, wordt je ondersteuning naar een hoger niveau getild. Er zijn maandelijkse bijeenkomsten gepland om ervoor te zorgen dat je up-to-date blijft met de nieuwste ontwikkelingen en inzichten. Bovendien is het verplicht om elk kwartaal een intervisiemoment met Sylvia te hebben. Deze regelmatige check-ins zijn cruciaal om de hoogwaardige standaard te handhaven waar Imagik voor staat.

Verder krijgen Imagik coaches de exclusieve kans om deel te nemen aan Imagik’s coachingopleidingen. Hoewel deze opleidingen betalend zijn, bieden ze een schat aan kennis en zijn ze een geweldige kans voor verdere professionele groei.

Bij Imagik begrijpen we dat flexibiliteit cruciaal kan zijn voor veel professionals, en we streven ernaar dit te bieden aan al onze coaches. Zowel als onafhankelijke coach als Imagik coach heb je de vrijheid om je professionele agenda naar wens in te vullen. Dit geeft je de autonomie om je werkuren aan te passen aan je persoonlijke levensstijl en verplichtingen.

Echter, er zijn enkele verplichtingen waaraan je moet voldoen. Intervisiemomenten zijn vooraf gepland en het is essentieel dat alle coaches hier minstens tweemaal per jaar bij aanwezig zijn. Dit zorgt ervoor dat we een consistente kwaliteit en visie behouden.

Voor Imagik coaches voegen we daar nog wat aan toe: we verwachten je aanwezigheid bij onze maandelijkse teammeetings. Deze bijeenkomsten zijn een kans om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf, te leren van collega’s en te netwerken. Bovendien zijn er Imagik events die gedurende het jaar plaatsvinden, en het is cruciaal voor Imagik coaches om hierbij aanwezig te zijn om het merk te vertegenwoordigen en bij te dragen aan de gemeenschap die we samen opbouwen.

Bij Imagik geloven we sterk in de autonomie en het welzijn van onze coaches. Daarom heb je de volledige vrijheid om je vakantiedagen zelf in te plannen. Het aantal dagen dat je vrij neemt, is ook volledig naar eigen keuze. Of je nu een lange vakantie nodig hebt of verschillende korte uitstapjes gedurende het jaar, we begrijpen dat iedereen unieke behoeften heeft als het op rust en herstel aankomt. We vertrouwen erop dat onze coaches hun vakantietijd verstandig zullen plannen met het oog op hun professionele verantwoordelijkheden en de behoeften van hun cliënten.

Graag willen we wel vragen dat je bij de vakantieplanning wel zoveel mogelijk rekening houdt met de planning van de teammeeting, Imagik events, teambuilding. Al begrijpen we natuurlijk dat dit niet altijd mogelijk is. 

Bij Imagik hechten we veel waarde aan teamcohesie en -dynamiek. Onze teambuilding activiteiten zijn specifiek ontworpen om de band tussen onze coaches te versterken en samenwerking te bevorderen.

Voor onafhankelijke coaches zijn deze teambuilding activiteiten geheel vrijwillig. We nodigen je van harte uit om deel te nemen en het team beter te leren kennen, maar er is geen verplichting.

Echter, voor onze Imagik-coaches zijn deze activiteiten verplicht. Dit komt omdat wij geloven dat een hecht team zorgt voor betere resultaten, samenwerking en een gezondere werkomgeving. Het bijwonen van deze activiteiten stelt je in staat om volledig geïntegreerd te raken in de Imagik-cultuur en maximaal te profiteren van de vele voordelen die het werken in een hecht team biedt.

Ja, bij Imagik waarderen we de relaties die coaches hebben opgebouwd met hun huidige klanten. Je bent zeker welkom om je huidige klanten te introduceren bij het Imagik-platform. Voor elke toekomstige aankoop die jouw aangebrachte klanten op ons platform doen, ontvang je een commissie van 10%. Echter, zorg ervoor dat je klanten zich goed bewust zijn van deze overgang en dat ze zich comfortabel voelen bij deze overstap.

Om als coach op het Imagik-platform te werken, heb je voornamelijk een stabiele internetverbinding nodig. Al onze tools en applicaties draaien online, wat betekent dat je geen specifieke software hoeft te downloaden of te installeren. Zolang je toegang hebt tot het internet, kun je inloggen op ons platform en alle benodigde tools en bronnen benutten. Het is wel aan te raden om een betrouwbare computer of tablet te hebben voor de beste gebruikservaring, maar er zijn geen specifieke technische specificaties vereist..

Bij Imagik hanteren we een gestroomlijnd en transparant betalingsproces. Als coach factureer je maandelijks voor je diensten. In onze online tools wordt nauwkeurig bijgehouden welke uren je hebt gepresteerd en welke commissies je hebt verdiend, zodat er altijd duidelijkheid is over wat je kunt factureren. Of je nu wordt betaald voor daadwerkelijk gepresteerde uren, sessies of op basis van commissie, alles is helder en overzichtelijk terug te vinden in het systeem. Zo zorgen we ervoor dat je altijd weet waar je aan toe bent en je je volledig kunt richten op je coachingwerkzaamheden.

Wanneer je besluit samen te werken met Imagik, leggen we de wederzijdse verwachtingen en verplichtingen vast in een contract. Dit zorgt voor helderheid en duidelijkheid voor beide partijen. Het contract wordt aangeboden wanneer we vanuit beide kanten een positief gevoel hebben over de voorgestelde samenwerking. Mocht je op een gegeven moment overwegen om de samenwerking te beëindigen, dan vind je de specifieke bepalingen over opzegtermijnen en eventuele andere verplichtingen in dit contract. We streven altijd naar een transparante en eerlijke relatie met onze coaches, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Loopbaancheques zijn een uniek initiatief van de VDAB, specifiek ontworpen voor inwoners van Vlaanderen. Met dit systeem kunnen mensen die geïnteresseerd zijn in loopbaanbegeleiding profiteren van een financiële ondersteuning. In plaats van het volledige bedrag voor loopbaanbegeleiding te betalen, dekt de VDAB een aanzienlijk deel van de kosten, waardoor de klant slechts een fractie van het gebruikelijke tarief betaalt.

Het is een geweldige manier om professionele begeleiding toegankelijker te maken voor iedereen die overweegt een nieuwe richting in zijn of haar carrière in te slaan of eenvoudigweg meer inzicht wil krijgen in hun huidige loopbaanpad.

Voor gedetailleerde informatie over loopbaancheques, hun voorwaarden en hoe je ze kunt aanvragen, raden we je aan de officiële VDAB website te bezoeken.

Bij Imagik geloven we in het opbouwen van diepgaande, vertrouwde relaties met onze coaches en het handhaven van een consistent niveau van dienstverlening aan onze klanten. Er zijn enkele kernredenen waarom we exclusiviteit waarderen in onze samenwerkingen:

 1. Kwaliteitsborging: Door exclusief met Imagik samen te werken, kunnen we samen zorgen voor een uniforme, hoogwaardige coachingervaring voor alle klanten. Dit helpt bij het handhaven van de reputatie en standaard van ons merk en onze diensten.

 2. Voortdurende training en ontwikkeling: Wij investeren veel in de training en professionele ontwikkeling van onze coaches. Exclusiviteit zorgt ervoor dat de tijd, middelen en training die we bieden optimaal worden benut.

 3. Diepere samenwerking: Exclusieve samenwerking stelt ons in staat om dieper te duiken in de specifieke behoeften, uitdagingen en groeimogelijkheden van elke coach, waardoor we een meer op maat gemaakte ondersteuning kunnen bieden.

 4. Duidelijkheid voor klanten: Het vermijdt verwarring voor klanten over de affiliatie en standaarden van een coach, waardoor ze met vertrouwen kunnen kiezen voor een Imagik-coach.

 5. Vermijden van belangenconflicten: Exclusiviteit zorgt ervoor dat er geen tegenstrijdige belangen of dubbele loyaliteiten zijn, waardoor zowel coaches als klanten in het beste belang van de klant kunnen handelen.

We begrijpen dat exclusiviteit een belangrijke beslissing is voor elke coach. Daarom willen we benadrukken dat onze verwachting voor exclusieve samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen, respect en de gedeelde visie om klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Bij Imagik nemen we de privacy en bescherming van persoonsgegevens zeer serieus. We begrijpen het belang van vertrouwen en transparantie, en daarom hebben we de volgende maatregelen genomen om de privacy van onze klanten en coaches te waarborgen:

 1. Conformiteit met VDAB-normen: We volgen dezelfde privacyvoorwaarden als voorgeschreven door VDAB, wat een strenge en klantgerichte benadering van gegevensbescherming garandeert.

 2. Duidelijke contractuele afspraken: Elk contract met onze coaches en partners bevat duidelijke bepalingen over privacy en gegevensbescherming. We vragen alle betrokkenen deze voorwaarden te onderschrijven en zich eraan te houden.

 3. Veilige gegevensopslag: We maken gebruik van geavanceerde technologieën en beveiligingspraktijken om ervoor te zorgen dat persoonlijke informatie veilig en beschermd is tegen ongeautoriseerde toegang, wijziging, openbaarmaking of verwijdering.

 4. Beperkte gegevenstoegang: Alleen bevoegd personeel heeft toegang tot persoonlijke gegevens, en dit alleen voor legitieme zakelijke doeleinden.

 5. Openheid en transparantie: We streven ernaar om duidelijk en transparant te zijn over hoe we persoonsgegevens verzamelen, gebruiken en beschermen. Onze privacyverklaring is voor iedereen toegankelijk en geeft gedetailleerde informatie over onze praktijken op dit gebied.

 6. Rechten van betrokkenen: We respecteren de rechten van individuen met betrekking tot hun persoonlijke gegevens. Dit omvat het recht op inzage, correctie, verwijdering en andere rechten die zijn vastgelegd in de relevante privacywetgeving.

In een wereld waarin privacy steeds belangrijker wordt, willen we bij Imagik een voorloper zijn in het beschermen van de rechten en gegevens van onze klanten en partners.

Je kan ook aan de slag als...

Freelance
Loopbaancoach

Ben jij een gepassioneerde analist/coach, maar voel je je soms wat geïsoleerd? 

Ben je dol op de menselijke connectie, maar raak je ontmoedigd door de technische en marketing aspecten van het runnen van je eigen bedrijf?

Voeg je bij Imagik en versterk samen onze missie en visie. Samen maken we een groter verschil!

Freelance
Imagik Coach

Deel je onze waarden maar wil je liever je onafhankelijk behouden? 

Bij Imagik begrijpen we de passie en de drive van kerntalenten analisten die hun eigen merk willen opbouwen vanuit autonomie om zo hun eigen stempel uit te drukken.

Maar we begrijpen ook de uitdagingen die ermee gepaard gaan. Laat ons jou helpen!

Freelance
KMO Consultant

Ben je consultant en wil je de KMO portefeuille aanbieden?

Imagik waardeert freelance consultants die zowel een eigen merk ambiëren als consultants die onder Imagik willen werken.

Als je ervaring hebt en connectie voelt met onze visie, sluit je dan aan bij ons kwaliteitsmerk. Samen bereiken we meer.