Wat zeggen
klanten over ons?

Ontdek de kracht van onze unieke aanpak op onze getuigenissenpagina. Bij Imagik combineren we high-impact coaching met onze innovatieve visie op zowel zakelijke als persoonlijke ontwikkeling, en creëren zo een 2-in-1 ervaring die ongeëvenaard is. Onze klanten delen hun inspirerende verhalen over hoe deze benadering hun leven en werk heeft getransformeerd, en benadrukken de diepgaande impact die authentiek leiderschap en zelfrealisatie kunnen hebben. Laat je motiveren door hun reis en ontdek wat Imagik ook voor jou kan betekenen!

Created by M. Faisalfrom the Noun Project
Wat zeggen onze klanten?
[trustindex no-registration=google]
Zelf een review schrijven?

Als je op deze pagina komt, wil dat zeggen dat je bereid bent om een recensie achter te laten. Daar ben ik super dankbaar voor! En ik waardeer het enorm dat je de tijd neemt om dit te doen.

Ik merk dat nieuwe klanten het toch ook wel belangrijk vinden om ervaringen van andere klanten te lezen. Het is namelijk zo dat er in de coaching wereld veel keuze is. Ik vind het dan ook belangrijk dat er een goede match is. Door jouw getuigenis gaan nieuwe klanten kunnen voelen wie ik ben, wat ik doe en of ik de juiste persoon voor ze zal zijn!

Om je te waarderen voor je tijd krijg je nadat je de referentie hebt toegevoegd aan alle kanalen toegang tot de KernTalenten applicatie (t.w.v. 100 EUR) en een kortingscode van 100 EUR om een programma of online cursus te volgen.  

Hieronder kan je de linken terugvinden:

Indien je er niet vertrouwd mee bent in het geven van recensies op deze kanalen kan je hieronder een handleiding terugvinden.

Heel erg bedankt!
Met hartelijke groeten

Sylvia

DE IMPACT VAN IMAGIK

Wij stelden onszelf te vraag, wat is nu de Impact van Imagik? Het resultaat is een verzameling verhalen van heel uiteenlopende mensen die over de jaren bij Imagik zijn langsgeweest.

Bedrijven die vertrouwden op IMaGIK

Ben jij klaar om gewoon te zijn wie je bent?