Wat zeggen
klanten over ons?

Onze klanten delen hun inspirerende verhalen over hoe deze benadering hun leven en werk heeft getransformeerd, en benadrukken de diepgaande impact die authentiek leiderschap en zelfrealisatie kunnen hebben. Laat je motiveren door hun reis en ontdek wat Imagik ook voor jou kan betekenen!

Created by M. Faisalfrom the Noun Project
Birte Breban
Birte Breban
2023-08-01
Sylvia is een topmadam die jouw persoonlijkheid onder de loep neemt en je een spiegel voorhoudt. Samen gaat ze met je op weg naar de beste versie van jezelf, en motiveert ze je om proactief te zijn en je leven in handen te nemen. Tegelijkertijd helpt ze je ook de kracht van het stilstaan ontdekken, het mogen en laten dromen. Dankzij Sylvia ben ik me bewuster geworden van mijn talenten en hoe deze in te zetten in, zowel professioneel als op persoonlijk vlak. Dankbaar dat ik bij haar terecht ben gekomen en ze mij heeft geïnspireerd te durven dromen en groeien!
Cilla Goossens
Cilla Goossens
2023-02-22
De kerntalentenanalyse was de nagel op de kop. Het heeft me inzicht gegeven ik wie ik ben. Sylvia heeft me daarna verder geholpen om deze talenten verder te ontwikkelen en me te begeleiden bij mijn zoektocht naar mijn droomjob. Mijn droomjob is een ambitieus plan maar jij gelooft in het project dat ik voor ogen heb. Bedankt! Zonder jouw hulp en expertise zou ik vandaag zeker niet staan waar ik sta.
Tom Vreysen
Tom Vreysen
2023-02-19
2022 was voor mij de "bewuste" start van mijn persoonlijke ontwikkeling, een kerntalentenanalyse bij Imagik via het werk was het startsein hiervoor. De ontwikkeling van mijn zelfbewustzijn, mijn identiteit, mijn talent en potentieel, mijn kracht, het verhogen van mijn zelfvertrouwen en zelfbeeld, het leren genieten en voelen, het vergroten van de kwaliteit van mijn leven en het realiseren van mijn dromen en aspiraties, …. Een heel traject zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Een traject zonder een duidelijke planning, zonder eindpunt. En toch zo ongelofelijk leerrijk onder het motto “Live the life you love, Love the life you live”. Bedankt Sylvia Feytons van IMAGIK om me hierin te coachen, sturen, ondersteunen, helpen, raad te geven, pushen … en voor al die liefdevolle sjotten onder mijn gat. Merci Topcoach! 💪👍
lauren hermans
lauren hermans
2023-02-13
In april 2022 kwam ik via via terecht bij Sylvia voor een kerntalenten analyse. Haar analyse verliep heel aangenaam en de resultaten vond ik zeer interessant en inspirerend . Vanaf het eerste moment was er een klik tussen ons. Het bleef dan ook niet bij deze kerntalenten analyse, ik nam haar meteen onder de arm voor verdere coaching. Sylvia is een goedlachse, sterke, spontane, hartelijke, warme en ook zeer intelligente vrouw die uitzonderlijk goed is in wat ze doet. Sylvia is alles wat je zoekt in een loopbaancoach. Ze houdt je (liefdevol) een spiegel voor wanneer nodig, motiveert je om je “eigen” pad te bewandelen en keuzes te maken, ownership te nemen in je leven en steunt je every step of the way, heeft een hart van goud, wil enkel het beste voor haar klanten en beschikt over de nodige kennis om haar klanten kwalitatief bij te staan. Ze gelooft in haar klanten en krijgt (alvast van mij) alle vertrouwen in de plek. Dat verdient ze. Ik raad haar ten zeerste aan, als coach en als Kerntalenten analiste. Bij Sylvia ben je in zeer goede handen. Bij haar voel je je gezien en gehoord.
Tiphaine de Portbail
Tiphaine de Portbail
2023-02-05
Sylvia, ik wil je enorm bedanken voor jouw coaching met gebruik van de kerntalenten analyse! 🙏🙏 Je hebt me geholpen om me beter te kenen en mijn entourage beter te begrijpen. Maar vooral je moedigde me aan om sterke beslissingen te nemen om mijn ambities te verwezenlijken. Ik weet dat ik nog beslissingen zal moeten nemen, en ik voel me nu sterker om dit te doen ! Ik heb andere coaches gezien maar je makte echt een verschil. Je bent een sterke en inspirerende vrouw! 🔥
Diane Thijs
Diane Thijs
2023-01-12
Sylvia heeft mij uitgedaagd! Door vragen en opmerkingen over wie ik ben, wat zij in mij ziet en voelt. Kritisch samen naar mijn kennis en zichtbaarheid kijken. Zij heeft zij mij enorm verder geholpen in mijn groei! Doelgerichte vragen en vooral door haar opmerking: " wat heb je nodig en hoe kan ik je daarbij helpen ( of wie kan ik je aanbevelen) " . Haar kennis en enthousiasme maken dat een opdracht heel leuk wordt! Ik ben haar dankbaar voor elke opmerking om beter te worden. Zonder haar had ik de online academie nooit durven opstarten en kijk waar we nu staan met het kwaliteitslabel HUID!Expert. Trots, echt trots!
Sophie Maes
Sophie Maes
2023-01-08
Sylvia, even was ik de weg kwijt in een bos vol paden zo'n 2 jaar geleden. Ik voelde me verloren lopen. Via google vond ik jouw gegevens voor een kerntalentenanalyse. De eerste kennismaking telefonisch gaf al dadelijk een erg gemoedelijk gevoel. Je bent spontaan, heel oprecht en echt, ... Ik voelde me in goede handen. Je bekijkt de hele persoon voor je.... in al zijn of haar facetten. De kerntalentenanalyse was fijn en inspirerend tegelijk. Je zette voor mij wegwijzers in het bos waar ik verloren liep. Nog wekelijks kom ik in situaties dat ik mezelf door de analyse kan geruststellen of keuzes maken. Bedankt. Oprecht bedankt 🙏
Ilse Josson
Ilse Josson
2023-01-05
In november 2022 heb ik een KernTalentenanalyse laten uitvoeren bij Sylvia Feyton. In een sessie van amper 3 uur gaf ze me inzicht in al mijn KernTalenten, mijn drijfveren, mijn normen en waarden. Snel volgde ook een uitgebreid geschreven verslag. Ik ben heel blij Sylvia ontmoet te hebben, met haar intelligentie, dynamiek en persoonlijk parcours is ze een echte inspiratiebron, zeker voor startende ondernemers. Sylvia is zeer vriendelijk, to the point en raakt de juiste snaren aan zodat er mooie muziek kan ontstaan. Ze motiveert je om jezelf te zijn en je eigen weg te zoeken en angst voor falen achter je te laten. Zeker een aanrader om bij Sylvia aan te kloppen voor coaching, KernTalentenAnalyse en strategische vraagstukken.
Zelf een review schrijven?

Jouw mening is goud waard! Hierboven zie je getuigenissen van klanten die hun ervaringen hebben gedeeld. Elk verhaal draagt bij aan het vormen van een compleet beeld van de begeleiding en ondersteuning die wij bieden. Jouw unieke perspectief helpt anderen om een geïnformeerde keuze te maken.

Ben je bereid om jouw ervaringen te delen? Elk klein detail kan enorm waardevol zijn voor iemand die op zoek is naar begeleiding die echt bij hem of haar past. Door jouw getuigenis kun je niet alleen anderen inspireren, maar ook helpen bij het maken van een belangrijke beslissing in hun leven

Dank je wel voor je tijd en je vertrouwen. Jouw stem telt en wij waarderen het enorm dat je deze wilt delen!

Je kunt jouw recensie achterlaten via de volgende links:

Mocht je nog niet bekend zijn met het geven van recensies op deze platforms, dan vind je hieronder een handige handleiding die je stap voor stap door het proces helpt

Ben jij klaar om gewoon te zijn wie je bent?

DE IMPACT VAN IMAGIK

Wij stelden onszelf te vraag, wat is nu de Impact van Imagik? Het resultaat is een verzameling verhalen van heel uiteenlopende mensen die over de jaren bij Imagik zijn langsgeweest.

Bedrijven die vertrouwden op IMaGIK