Hanne Hendrikx

Gedreven Marketing & Events studente, ook verantwoordelijk voor marketing & administratie bij ons.

Diensten

"Mensen kopen geen goederen en diensten. Ze kopen relaties, verhalen en magie." - Seth Godin

Hallo, ik ben Hanne, een gedreven studente Marketing & Events en de drijvende kracht achter de marketing van onze organisatie. Naast mijn studie en rol in onze marketing, ben ik actief als student-ondernemer, waarbij ik me specialiseer in de fascinerende wereld van horoscopen. Mijn interesse in astrologie gaat verder dan alleen de sterren; ik geloof sterk in het holistische aspect van het mens-zijn, waarbij lichaam, geest en ziel in harmonie zijn.

Mijn passie voor horoscopen combineer ik met mijn expertise in marketing, waardoor ik unieke evenementen en ervaringen kan creëren die niet alleen entertainen, maar ook verrijken en inspireren. Ik zie grote waarde in het verbinden van mensen door middel van gedeelde spirituele en persoonlijke groeiervaringen.

Als student-ondernemer en marketeer heb ik geleerd om creatieve en innovatieve oplossingen te vinden die aansluiten bij de behoeften van mijn doelgroep. Deze vaardigheden pas ik dagelijks toe, zowel in mijn academische projecten als in mijn persoonlijke ondernemingen.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen