Lauren Hermans

Schoolverlater of twijfels over je studiekeuze? Ontdek via een kerntalenten-analyse wat jou drijft. Samen verkennen we jouw unieke pad!

Diensten

"Het mooiste wat je kunt worden is jezelf."

Hallo, ik ben Lauren, sinds 2023 werkzaam als junior kerntalent-analist bij Imagik. Naast mijn rol hier ben ik ook actief in de vastgoedsector als makelaar. Mijn academische achtergrond omvat twee masterdiploma’s van de KU Leuven in rechten en criminologie. Onder begeleiding van een loopbaancoach, Sylvia – oprichtster van deze inspirerende onderneming, heb ik geleerd om moedige stappen buiten mijn comfortzone te zetten en keuzes te maken die werkelijk bij mij passen.

Privé spendeer ik graag tijd aan gezellige etentjes met dierbaren of een brunch met vriendinnen of familie. Ik ben ook lid van Ladies Circle Genk, waar ik bijdraag aan maatschappelijke projecten.

Hoewel ik hard gewerkt heb voor mijn masterdiploma’s, bleef de vraag “wat wil ik nu eigenlijk in het leven” lang onbeantwoord. Na een periode van zoeken en het leren omarmen van het onbekende, ben ik minder bang om zogenaamde “foute” keuzes te maken. Ik geloof dat alle puzzelstukjes uiteindelijk op hun plek zullen vallen.

Ik realiseer me dat veel van jullie, vooral schoolverlaters, onzeker zijn over hoe te beginnen met hun carrière. Na een niet-passende baan koos ik voor een kerntalenten-analyse, wat mij enorm heeft geholpen. Ben je geïnteresseerd om door middel van zo’n analyse meer over jezelf te leren en je eigen unieke pad te ontdekken? Ik help je graag verder in deze ontdekkingstocht!

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen