Nina Mariën

Ik combineer ervaring als kinesitherapeut en coach om welzijn te bevorderen met een holistische benadering en empathie.

Diensten

""Wanneer je iets echt wilt, spant het hele universum samen om je te helpen die wens te realiseren."" - Paulo Coelho

Hallo, ik ben Nina, met een master in Revalidatiewetenschappen en al 14 jaar ervaring als zelfstandig kinesitherapeut. Ik heb door de jaren heen continue bijscholing gevolgd om mijn kennis te verbreden en mijn diensten te verfijnen. Sinds 2021 ben ik ook gecertificeerd orthomoleculair therapeut (KPNI), wat mijn expertise in voeding, leefstijl en mentale gezondheid aanzienlijk heeft versterkt.

Mijn professionele reis in de gezondheidszorg heeft mij een holistische benadering bijgebracht, die ik nu toepas in loopbaancoaching. Samen verkennen we jouw uitdagingen en talenten, en streef ik ernaar je te begeleiden naar jouw werkgeluk. Door mijn eigen ervaringen in loopbaanbegeleiding en een opleiding tot gecertificeerd loopbaancoach, heb ik geleerd bewustere keuzes te maken die ik nu gebruik om anderen te helpen met hun talentontwikkeling, zelfreflectie en persoonlijke groei.

Ik ben creatief, oplossingsgericht en diep empathisch, en combineer mijn medische kennis met een sterk inlevingsvermogen. Thuis, als moeder van drie, hecht ik veel belang aan zelfzorg, maak ik tijd voor sport en verdiep ik me graag in boeken. Mijn passie voor paarden en een onstilbare dorst naar kennis drijven mij dagelijks.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen