Ambitieuze vrouwen

In dit traject gaan we aan de slag met een groep ambitieuze vrouwen en helpen hen in de zoektocht hoe deze ambitie te balanceren met hun rol als moeder.

Ontdek de kracht van balans tussen ambitie en moederschap

Dit unieke traject is ontworpen voor vrouwen zoals jij, die streven naar een evenwicht tussen hun carrière en de vreugden en uitdagingen van het moederschap. Door een combinatie van fysieke en online bijeenkomsten, bieden we een veelzijdig programma dat gericht is op persoonlijke groei, zelfinzicht, en het versterken van jouw rol als moeder en professional.

Ons doel is om je te ondersteunen bij het vinden van deze balans en het overwinnen van eventuele schuldgevoelens, zodat je zowel in je carrière als in je rol als moeder kunt floreren.

Een veilige en ondersteunde omgeving

Dompel jezelf onder in een veilige haven waar openheid en ondersteuning de norm zijn. In dit traject vind je een plek waar je vrijuit kunt delen, leren en groeien. Omringd door begrip en aanmoediging, bieden we je een omgeving waar je zonder oordeel je ervaringen als werkende moeder kunt verkennen.

Praktische tools en inzichten

Ons traject biedt praktische tools en inzichten om een gezonde balans tussen werk en privé te bereiken. Je leert strategieën om je tijd effectief te beheren, technieken om stress te verminderen, en manieren om zelfverzorging in je drukke leven te integreren. Met deze tools kun je veerkracht opbouwen en zowel thuis als op het werk floreren.

Netwerk en gemeenschap

Verbind je met een krachtige gemeenschap van gelijkgestemde vrouwen die vergelijkbare paden bewandelen. Dit traject biedt niet alleen een kans om van elkaar te leren, maar creëert ook een netwerk van steun waarin vriendschappen en professionele relaties kunnen bloeien. Samen vieren we successen, delen we uitdagingen en inspireren we elkaar om onze ambities na te streven.

We gaan samen aan de slag om jouw behoeftes als professional en als moeder duidelijk en helder te maken, zodat jij bewust kan kiezen welke behoeftes je wanneer gaat invullen.

Wat kan je verwachten?

Programma Overzicht:
Ontdek onze zorgvuldig samengestelde reeks van 5 sessies, ontworpen om je te ondersteunen in jouw reis naar balans tussen werk en moederschap. De mix van zowel online als fysieke bijeenkomsten is ideaal om flexibiliteit en diepgaande interactie te combineren.

Elke sessie is ontworpen om je te voorzien van kennis, tools en de ondersteuning die je nodig hebt om als ambitieuze vrouw en moeder te floreren.

Hier zijn de geplande data en formats van onze sessies:

Fysieke
bijeenkomsten

Sessie 1 en 5:

 • Duur: Elk 1 volledige dag (10:00 – 16:00).
 • Plaats: Officenter Leuven
 • Doel: Deze fysieke bijeenkomsten zijn bedoeld om een platform te bieden voor diepgaande interactie en praktische (energetische) oefeningen. De focus ligt op het bieden van ervaringen en inzichten in een ondersteunende en interactieve setting.
 • Thema’s: We verkennen onderwerpen zoals: je rol als professional, je identiteit als moeder, jouw relatie als dochter, het omgaan met stress, het herkennen van je behoeften, conflictmanagement, het stellen van grenzen en diverse zelfontwikkelingstechnieken. 
 • Fysieke bijeenkomsten op
  • vrijdag 26 april
  • vrijdag 21 juni

Online
bijeenkomsten

Sessie 2,3,4:

 • Duur: Elk 2 uur (van 1à:00-12:00)
 • Format: Deze online sessies bieden het gemak van interactie vanuit je eigen omgeving. De focus ligt op interactie en het delen van ervaringen.
 • Inhoud: We richten ons op het vergroten van zelfkennis, het versterken van zelfeffectiviteit en het verbeteren van communicatievaardigheden.
 • Online bijeenkomsten op
  • woensdag 8 mei
  • woensdag 29 mei
  • woensdag 12 juni 

Totaalprijs traject:
€1.500 incl.BTW

KMO portefeuille is mogelijk, mits voorwaarden

Ben je klaar om deel uit te maken van een groep ambitieuze vrouwen die streven naar persoonlijke groei en evenwicht? Schrijf je dan nu in voor ons unieke traject. Samen zullen we werken aan het versterken van jouw rol als moeder en professional, en je helpen te groeien in beide aspecten van je leven.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen deze reis aan te gaan!

Straight from the blog

Duik in een verzameling van inspiratie, nieuwigheden en tips, allemaal ontworpen om je persoonlijk en professioneel te laten groeien.​

Ben jij klaar om gewoon te zijn wie je bent?

Ontdek meer expertises

Kerntalentenanalyse

Met een kerntalenten analyse brengen we de blauwdruk van jouw karakter, talenten en motivatie in kaart. Het doel? Je passies ontdekken en een leven lang bewuste keuzes maken. Je kan je kerntalenten inzetten in een professionele context en daarbuiten.

Mentorship

Op bepaalde momenten in je carrière heb je een klankbord nodig. Een luisterend oor maar vooral iemand die expertise, ervaring en competenties deelt zodat jij kan groeien. Wij zijn het eerste nummer dat je belt als je stappen wil zetten in jouw ontwikkeling.

High performance coaching

Professioneel succes vereist doeltreffend handelen. Daarvoor moet je eerst jezelf, je talenten en valkuilen grondig kennen. Als jij klaar bent voor een fundamentele aanpak, coachen wij jou naar daadkrachtig en efficiënt eigenaarschap en professioneel succes vanuit je roeping.